ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΒΙΟΚΑ ΑΙΔΗΨΟΥ Ομολογία Κελαιδίτη για συνεχή ρύπανση αλλά χωρίς ελέγχους και πρόστιμα στον υπότροπο Κοτζιά!! (ακούστε)

Τα "στραβά μάτια" κάνει η Περιφέρεια  εν αντιθέσει με τα όσα έκαναν στην Ευσταθίου για την συνεχιζόμενη ρύπανση του ΒΙΟΚΑ Αιδηψού!!

Αποκαλυπτικά τα όσα είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαιδίτης που "ομολόγησε ότι η συνεχιζόμενη ρύπανση ήταν και είναι γνωστή στην ηγεσία της Περιφέρειας, όμως δεν έκαναν καμμία ενέργεια..."!!
Μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης αποκάλυψε (sic!) ότι "εντός 10 ημερών η Αποκεντρωμένη θα εκδόσει Περιβαλλοντικούς όρους με την θετική εισήγηση τόσο του τμήματος Περιβάλλοντος Π.Ε. Ευβοίας(;;;;) χωρίς να έχουν γίνει εργασίες αποκατάστασης στον Βιολογικό, αφού όποιες περιορισμένης έκτασης εργασίες έγιναν επί Ευσταθίου παρέμειναν ημιτελής και με .."δανεικά" αφού μόλις ανέλαβε ο Κοτζιάς ΕΔΙΩΞΕ εργολάβο (aquamob) και υπεργολάβο (Μπούτσικα) και έμεινε η δουλεια στη μέση!! (λεπτομέρειες σε επόμενο post)

Ακούστε τους ..λεκτικούς ακροβατισμούς του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Κελαιδίτη "συνηγόρου" του φίλου Κοτζιά....Γ. Τσαπουρνιώτης:"Σε εμάς δεν φέρνουν βοθρολύματα πλέον"

Αποκαλυπτικός ήταν και ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης και Αγ. Αννας Γ. Τσαπουρνιώτης, που είπε ότι "εκτός το ότι έχουν ..φεσώσει με 9.000 ευρώ την ΔΕΥΑΜΛΑ, από αρχές Σεπτεμβρίου δεν πάνε βυτιοφόρα στην Λίμνη"!!

Ακούστε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου