CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2019

ΒΙΟΚΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ Περίσεψαν τα ψέμματα και η υποκρισία στο Δημοτικό Συμβούλιο για το .."στημένο" έργο!!! (ΑΚΟΥΣΤΕ)

Κατά πλειοψηφία και κατεπειγόντως προσπαθούν να περάσουν αρον-αρον ένα σκανδαλώδες έργο και μιά σκανδαλώδη δημοπράτηση ο Δήμαρχος και σύν ..αυτώ!!

Χωρίς καν εισήγηση από την οικονομική επιτροπή (όπως προβλέπεται) και ξαφνικά εν μέσω κινδυνολογιών-ψεμμάτων και υποκριτικών τοποθετήσεων .."ξεπέταξαν" το έργο του ΒΙΟΚΑ Ερετρίας πακέτο με την αποχέτευση και έγινε πλέον σαφές ότι "κάποιοι ..λόγοι υπάρχουν που όλοι βιάζονται να τελειώνει το θέμα"!!

Η .."πλάκα" της υπόθεσης είναι ότι ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ με την χωροθέτηση του ΒΙΟΚΑ στην Αμάρυνθο, αλλά η πλειοψηφία υπερψήφισε την ..απραγματοποίητη (εν τοις πράγμασι) πρόταση του Δημάρχου!!

Να υποχρεωθεί ο ανάδοχος του έργου να κατασκευάσει αγωγό από την Αμάρυνθο στην Ερέτρια για να πέφτουν εκεί τα εξαγώγιμα ..προιόντα του Βιολογικού, και να συνδεθεί το ..έργο αυτό με την εγγυητική επιστολή του αναδόχου που έχει δώσει για το έργο!!!!!

Οταν υπάρχει μία μελέτη που προβλέπει που θα πέφτει η σωλήνα εξαγωγής (στην θάλασσα της Βάθειας) και "κατόπιν της διεξαγωγής του διαγωνισμού που βρίσκεται στο τελικό στάδιο ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!

Ακούστε τις ..ασυναρτησίες του Δημητρόπουλου...Με απειλές πρός τους συμβούλους εμφανίστηκε η Αμφ. Αλημπατε που κόπτετει όσο κανείς άλλος να κατακυρωθεί η δημοπρασία!! Γιατί άραγε;Στο ίδιο μήκος ..κύματος και ο Νίκος Γουρνής που για ..άγνωστους μέχρις στιγμής λόγους .."ευθυγραμίστηκε" αν και διαφωνεί (οπως είπε) με την ανάθεση του έργου!!!


Αρχίζουν τις προσφυγές οι σύλλογοι της Βάθειας!

Με προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας αλλά και πολλές άλλες ακτιβίστικες ενέργειες επιχειρούν οι σύλλογοι και οι κάτοικοι της Αμαρύνθου να ακυρώσουν την σκανδαλώδη επιλογή και διαδικασία που .."μπάζει" από όλες τις πλευρές και είναι πλέον βέβαιο ότι αυτό το έργο όπως το έχουν διαχειριστεί οι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες "δεν θα έχει καλό τέλος"!!

Και τότε είναι που όλοι τους θα εκτεθούν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου