ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Δ. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ "Όλα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με την ανασυγκρότηση μιας περιοχής" (σχόλιο)


Αφού με την απουσία και την ανίκανοτητά τους έκαψαν και κατέστρεψαν την Βόρεια Εύβοια προχωρούν στην αναστήλωση της με μέτρα, ιδέες και αποφάσεις που αγνοούν παντελώς την βούληση της καμένης κοινωνίας, υποβαθμίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση και εξαφανίζουν την Περιφέρεια, οδηγούνται σε θεσμική ανοησία με την σύσταση δήθεν ειδικής επιτροπής από τον πάλαι ποτέ Δήμαρχο Καλαμάτας και υπουργό καλαματιανο κ. Μπενο για να ανασυκροτησει την καμένη γη μας.

Στην ανασυγκρότηση αλα Μητσοτάκη θα μετέχουν ιδρύματα ΜΚΟ και επιχειρήσεις που θα χρηματοδοτήσουν την αναδάσωση, οι καμένες παραγωγικές δυνάμεις της Βόρειας Εύβοιας θα είναι απλώς θεατές ιθαγενείς που θα δεχθούν τα καθρεφτάκια των αναμορφωτών.

Αντί να ενώσουν Δασαρχεία και Περιφέρειες τα στέλνουν στο Υπουργείο. Παραβιάζεται κάθε αρχή διοικητικής οργάνωσης.

Ρωτήθηκε η Περιφέρεια και ο Περιφερειάρχης γι'αυτά; Συμφωνησαν;

Και κάτι τελευταίο. Δεν θα τελειώσει ο κατάλογος των παλιοσοσιαλδημοκρατων που προσφέρονται ως πειραματόζωα του Μητσοτακη;

Για να μην αδικήσω πάντως την ιστορία του Μπένου, διέπρεψε ως Δήμαρχος στην ανασυγκρότηση της πόλης του από τους σεισμούς ως άλλωστε είναι και εύλογο επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ως υπουργός υλοποίησε μια κυβερνητική επιλογή της τότε κυβέρνησης και απομαχος πια δημιούργησε την ΜΚΟ Διάζωμα με πολύ καλά αποτελέσματα.

Όλα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με την ανασυγκρότηση μιας περιοχής με πλούσιο περιβαλλοντικό τουριστικό αλλά κυρίως παραγωγικό απόθεμα που καταστράφηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου