Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021

Δ. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ "Όλα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με την ανασυγκρότηση μιας περιοχής" (σχόλιο)


Αφού με την απουσία και την ανίκανοτητά τους έκαψαν και κατέστρεψαν την Βόρεια Εύβοια προχωρούν στην αναστήλωση της με μέτρα, ιδέες και αποφάσεις που αγνοούν παντελώς την βούληση της καμένης κοινωνίας, υποβαθμίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση και εξαφανίζουν την Περιφέρεια, οδηγούνται σε θεσμική ανοησία με την σύσταση δήθεν ειδικής επιτροπής από τον πάλαι ποτέ Δήμαρχο Καλαμάτας και υπουργό καλαματιανο κ. Μπενο για να ανασυκροτησει την καμένη γη μας.

Στην ανασυγκρότηση αλα Μητσοτάκη θα μετέχουν ιδρύματα ΜΚΟ και επιχειρήσεις που θα χρηματοδοτήσουν την αναδάσωση, οι καμένες παραγωγικές δυνάμεις της Βόρειας Εύβοιας θα είναι απλώς θεατές ιθαγενείς που θα δεχθούν τα καθρεφτάκια των αναμορφωτών.

Αντί να ενώσουν Δασαρχεία και Περιφέρειες τα στέλνουν στο Υπουργείο. Παραβιάζεται κάθε αρχή διοικητικής οργάνωσης.

Ρωτήθηκε η Περιφέρεια και ο Περιφερειάρχης γι'αυτά; Συμφωνησαν;

Και κάτι τελευταίο. Δεν θα τελειώσει ο κατάλογος των παλιοσοσιαλδημοκρατων που προσφέρονται ως πειραματόζωα του Μητσοτακη;

Για να μην αδικήσω πάντως την ιστορία του Μπένου, διέπρεψε ως Δήμαρχος στην ανασυγκρότηση της πόλης του από τους σεισμούς ως άλλωστε είναι και εύλογο επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, ως υπουργός υλοποίησε μια κυβερνητική επιλογή της τότε κυβέρνησης και απομαχος πια δημιούργησε την ΜΚΟ Διάζωμα με πολύ καλά αποτελέσματα.

Όλα αυτά ουδεμία σχέση έχουν με την ανασυγκρότηση μιας περιοχής με πλούσιο περιβαλλοντικό τουριστικό αλλά κυρίως παραγωγικό απόθεμα που καταστράφηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου