Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

Κατ. Μπατζελή: «Πότε λέτε αλήθεια κε Σπανέ» (δήλωση)


Όταν χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο (24-08-21)δηλώσατε ότι οι πυροσβέστες είχαν εντολή "μη κατάσβεσης" ή όταν σας λέγαμε "πιέστε" για ουσιαστική βοήθεια και εναέρια μέσα γιατί καιγόμαστε και μας απαντήσατε δημοσίως ότι όλα είναι υπό έλεγχο και "λέμε θλιβερά ψέματα ή τα λεγόμενα μας είναι προϊόντα βαθύτατης άγνοιας".


Αποποιείστε τις δικές σας ευθύνες, να οργανώσετε τις δυνάμεις της περιφέρειας όπως άλλωστε ορίζει και ο νόμος της Ν.Δ. Μας ενημερώνατε ότι όλα «βαίνουν καλώς».

Αν δεν είχατε κατανοήσει τις ευθύνες σας ,τον ρόλο σας ,αν αιτηθήκατε για τα μέσα που προβλεπόταν και δεν σας τα έδωσαν ,δημοσιεύετε την αλληλογραφία αφού δεν θέλατε να ενημερώσετε το ΠΣ.

Από τα χθεσινά σας λεγόμενα πρόεκυπτε ,ότι η Περιφέρεια δεν προετοιμάστηκε, έχοντας μάλιστα από πολύ νωρίς πληροφόρηση για την επικινδυνότητα της κατάστασης.

Αυτή «η επιμελημένη αφέλεια σας» ,μας ξεπερνάει…

Τώρα κατόπιν εορτής «μιλάτε» ,λέτε αυτά που έλεγε ο κόσμος και οι δήμαρχοι των πληγέντων περιοχών της Β. Ευβοίας. Είχαμε δηλώσει ότι υπήρχε ένα vertigo ασυνεννοησίας μεταξύ των υπηρεσιών και κυρίως με εκείνες της πολιτικής προστασίας.

Μιλάτε πλέον εκ του ασφαλούς. Δεν θα εμπλακούμε σε «ενδοοικογενειακές και ενδοκομματικές αντιπαραθέσεις που γίνονται πάνω στα αποκαΐδια»

Ξέρετε ότι υπάρχουν και ποινικές ευθύνες σε πολλές κατευθύνσεις.


Κατερίνα Μπατζελή, 
επικεφαλής της περιφερειακής 
παράταξης «πατρίδα μας η Στερεά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου