Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα, 9 Αυγούστου 2021

Είναι δυνατόν να τα περιμένουν όλα έτοιμα από τον εθελοντισμό του κόσμου;


Ο κόσμος έχει αίσθηση της αλληλεγγύης και το αποδεικνύει σε κάθε κρίση, στην παρούσα καταστροφή, ακόμα περισσότερο και βοηθάει πριν του το ζητήσουν. 

της Ναντίν Γρηγορίου


Οι έχοντες την ευθύνη της εκκένωσης και φιλοξενίας των ξεριζωμένων πληγέντων, δεν ντρέπονται να ζητιανεύουν μέσω Facebook και λοιπών social media, για κρουασάν, σαμπουάν, νερά, φάρμακα και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης; 
Δεν μπορούσαν Περιφέρεια και Δήμος να μεριμνήσουν για όλα αυτά; Δεν υπάρχουν κονδύλια; Κι αν όχι δυο τηλέφωνα υπόθεση είναι σε εταιρείες, σουπερμάρκετ και συλλόγους φαρμακοποιών ώστε να τα συγκεντρώσουν. 
Είναι δυνατόν να τα περιμένουν όλα έτοιμα από τον εθελοντισμό του κόσμου; Οι εθελοντές θα έπρεπε να λειτουργούν υποστηρικτικά κι όχι να παίρνουν στις πλάτες τους την ανεπάρκεια και ανικανότητα των "αρχόντων".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου