Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

ΕΙΠΑΝ!! Οι πολίτες επώνυμα σχολιάζουν τους πολιτικούς ..υπεύθυνους για την φωτιά στη Β. Εύβοια!! (διαβάστε τι είπαν)


Με αφορμή τις αναρτήσεις του Περιφερειάρχη και των Δημάρχων κατά την διάρκεια της φωτιάς, οι πολίτες τους .."στόλισαν" αρκούντως!

Προφανώς οργισμένοι με αυτά που διάβαζαν και εβλεπαν ΕΙΠΑΝ.... οι πολίτες επωνύμως (αλιευμένα από το facebook):

"Oι αυτοδιοικητικες μαιμουδες του Ομίλου Μπακογιάννη εδοξάσθηκαν κρυπτόμενοι και γελοιοποιήθηκαν εμφανιζόμενοι!"


Ιωάννης Κωνσταντινίδης

Γιάννη (Κοτζιά) στην ολική καταστροφή της Β, Εύβοιας που εσκεμμένα την προκαλέσατε ,οι αναρτήσεις σου είναι προκλητικές και ερεθιστικές ,είστε ομάδα τρομοκρατών ,δεν είχατε χρόνο να ξοδεύσετε ένα ευρω για να ανοιξετε ένα δασικό δρόμο και μια ζώνη,να στείλλετε ένα αεροπλάνο όταν η φωτιά κοιμότανε ,τώρα είναι αργά τα αεροπλάνα παίζουν, το νερό εξατμίζεται δεν φθάνει στη γή.

15 ΧΡΌΝΙΑ ΤΑ ΤΣΙΡΆΚΙΑ σας έχουν να διαθέσουν ένα ευρω στην πυροπροστασία τα τρώνε παρότι τον Ιούνιο ο βουλευτής σας σας κάρφωσε ότι θα μας κάψετε.

Φυσικά δεν είχατε χρόνο έπρεπε να μπολιάστε όλους με εντολή των σατανιστών ,τώρα μαζέυεται το κόσμο στα κλειστά ξεχάσατε το ιό που έσπειραν οι νεοταξίτες και χρηματοδοτήσατε την προπαγάνδα τρόμου και φόβου .

ΕΙΣΤΕ επικίνδυνοι Ανθέλληνες δεν οδηγήτε μόνο στο διχασμό αλλά και στον εμφύλιο .σηκωθείται και φύγετε πριν είναι αργά. ντροπη και έλεος .

Achilles Melissaris

Η ΕΥΒΟΙΑ παρατημένη?

Κύριοι

Φάνη Σπανέ, Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
Γιώργο Κελαϊδίτη, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Εύβοιας
Ηλία Κυρμανίδη, Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Στερεάς Ελλάδας
κυρία Κατερίνα Καλαντζή, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο για θέματα Ορεινής και Δασικής πολιτικής
Κύριοι και Κυριές Δημοτικοί άρχοντες των ΟΤΑ Ευβοίας και κυρίως της βόρειας:
όποιος εκτιμά και πιστεύει ότι το κεντρικό κράτος, δεν βοήθησε την Εύβοια όσο έπρεπε και μπορούσε, οφείλει να παραιτηθεί. Εδώ δεν πρόκειται για κάποιον δρόμο που δεν φτιάχτηκε, ένα σχολείο που δεν χτίστηκε, μια πίστωση που κόπηκε. Πρόκειται όχι μόνο για τη ζωή των ανθρώπων που σας τίμησαν αλλά και για το μέλλον των παιδιών τους.

·         Βασιλης Χαιδης

Εσυ κ αν εισαι άσχετος, μικρος, λίγος, κ επικίνδυνος.

Νίκος Κατσέλης

Thimios Apostoloy

https://youtu.be/iwdZLMqzdzU άχρηστε κάτσε και γράψε στο FB..σε ψήφισαν για τα προβλήματα του ο κόσμος και όχι να τρέχεις με την ουρά στα σκέλια...

Αν είχες φιλότιμο θα είχες παραιτηθεί ΝΟΥΜΕΡΟ...άντε στα τσακιδια αμορφωτε που ούτε μια πρόταση δεν μπορ… 

Φωτιά Εύβοια:Εξαγριωμένοι κάτοικοι διαμαρτύρονται στον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό

Φωτιά Εύβοια:Εξαγριωμένοι κάτοικοι διαμαρτύρονται στον Περιφερειάρχη Στερεάς Φάνη Σπανό

Βαγγέλης Τουλούμης

Στα παπάρια τους σε γράφουν κι εσένα ! Ανίκανοι όλοι ...

Νίκος Διατσίδης

Μονο το ονομα εχεις του τοτε Σπανου..Αντι να σπευσεις σε εναεριες και οδικες δυναμεις καθεσαι και μου κανεις αναρτηση στο FB και καλα οτι εισαι σε απογνωση..Σωσε οτι μπορεις και μετα δηλωσε παραιτηση τουλαχιστον να φυγεις με το κεφαλι ψηλα...

Γιωργος Σταματιου

Αν φοραϛ πραγματικα παντελονια πρεπει να παραιτηθηϛ εισαι επικυνδηνοϛ εσυ και το επιτελειο σου

Stratos Ioannou

Μόνο για την καρέκλα είσαι πάνω εσύ κ τα υπόλοιπα θέατρα.

Vana Katramadopoulou Marivana

Δυστυχώς φάνηκε κ με αποδείξεις πόσο ανεληπες είσαι.κριμα γιατί είσαι νέος κ θα έπρεπε να βραζει το αίμα σου για τον τόπο σου κ να απαιτείς τα πάντα από τους αναξιους φίλους σου!!!! Τώρα είναι η ώρα να το κλείσετε κ να μην λέτε τίποτα.σας βαρεθήκαμε όλους σας!!!!!!

Δημήτρης Καμηνιαρης

Βγήκε ο Κελαϊδιτης νά μιλήσει γιατί εσύ δεν έχεις κακαλα καί μόλις είπε ότι έχουν παρατήσει τήν Εύβοια έπεσε ξαφνικά η γραμμή από τά μπουρδέλο Κανάλα ε; Έχει πέσει γραμμή νά μήν πουν κάτι για τόν θείο Μητσοτάκη; Βγες δωστούς στεγνά καί παραιτησου

Kostas Darras

Φανη πρέπει να φροντίσετε τον ελληνικό λαό γιατί κοντεύει να αφανισθει κ τόν Μητσοτάκη κ τον προκάτοχό σου ενδιαφέρει μόνο νά είναι καλά οι Λάθρο τίποτα άλλο

Νά είσαι σίγουρος ότι ό λαός δεν αντέχει άλλο τά δεινά πού τού επιβάλλει η κυβέρνηση σάς κ θά… 

Katerina Saxini

Σα λιγο αργα δεν το θυμηθηκες???εφαγες γιουχαρισμα απο τον κοσμο και ειπες να σηκωσεις αναστημα?Το κομμα σου δεν ασχολειται με το νησι μας.Μετα απο αυτην την καταστροφη θα κανεις καμια αναδασωση?Η περιοχη natura που καταστραφηκε πριν δυο χρονια???Ελεος… 

Alexandros Karapaths

Παραιτηθείτε βρώμοσκύλα στα κομμάτια να πάτε και ακόμα παραπέρα ουστ ουστ άχρηστα όντα ανθρώπων...

Πάρης Μάνιας

παραιτηθείτε απο ευθυξια γιατι ο κοσμος ειναι σε απόγνωση

Ελεονόρα Καραφιλη

Τέτοιες ώρες βοηθούμε όλοι, δε βρίζουμε, και μάλιστα ανθρώπους που δεινοπαθούν δίπλα στις φλόγες προσπαθώντας με όσες δυνάμεις έχουν στη διάθεσή τους! Βοηθήστε λοιπόν όσο μπορείτε!

Kate Genatou

Συγγνωμη τωρα αλλα εσυ εισαι περιφερειαρχης;;;εισαι περιφερειαρχης και ζητας βοηθεια απο το fb???ειμαστε σοβαροι;;;;αν σου απαντησουν κανε ενα copy paste να δουμε τι σου ειπαν...τραγικος!!!!!

Δημήτρης Καμηνιαρης

Γιατί ο αρχηγός της πυροσβεστικής από τήν Λαμία δεν αφήνει τούς πυροσβέστες νά ρίξουν νερό και τούς λέει μόνο για εκκένωση είμαστε εμείς εδώ; ΓΙΑΤΙ;;1;;; Ας βγεί κάποιος κάτοικος από εκεί νά πει ότι λέω ψέματα.

Eleni Kouseri

Ακόμα να παραιτηθείς!

Georgia Bekridaki

κ. Σπανε άφησαν το νησί μας κ εσάς στο έλεος της άπνοιας. Η παραίτηση ως ένδειξη διαμαρτυρίας θα ήταν μια αξιοπρεπής επιλογη.

Ελένη Αυγέρη

Άφησες την Εύβοια να καεί.....ζώα, σπίτια, δάση, γιατί η φωτιά στην αρχή με ένα αεροπλάνο έσβηνε!!!!!!! Εδωσες άδεια σε εργοστάσιο χημικών να λειτουργήσει μέσα στο Βαθύ και προχθές το βράδυ πήγαμε να πεθάνουμε από τη διαρροή.... εκεί που θα πας ούτε λε… 

Christina Mperdou

Πάλι καλά που τους έβαλες στη θέση τους!!! Κάνε κάτι τουλάχιστον τώρα .... άχρηστοι όλοι!!

Eleni Vrettou

Πουλημένα κορμιά μόνο από την καρέκλα δίνεις διαταγες ξαναπατα Εύβοια παλιό μαλακά

Έφη Καπαρέλη

Μετά λύπης μου. Σε ψήφισα...... αλλά απέδειξε μόνο το νεαρό της ηλικίας σου. Απειρία. Αλλαγή σελίδας άμεσα

Κωνσταντινα Αυγερη

Εχει δικα του αεροπλανα ο Σπανος????τοσες μερες ζηταει βοηθεια στα καναλια....δεν ειναι διακοπες ουτε σπιτι του στις φωτιες ειναι προς τι ολες αυτες οι βρισιες?????

Μαρία Χόντζα

Νωρίς το θυμήθηκες .....αφού κάηκε όλη η Β.Εύβοια και τελικά απ' ότι φαίνεται η φωτιά θα σβήσει όταν δεν θα έχει τίποτα άλλο να κάψει. Είστε ΑΘΛΙΟΙ και μην τολμήσετε να πατήσετε το πόδι σας στην Β.Εύβοια.

Catherine A. Parr

Θέλουν να μας διώξουν από το νησί με όποιο τρόπο μπορούν. Δεν μπόρεσαν με τη κρίση και αποφάσισαν να το κάνουν με τη φωτιά.

Σωτήρης Μπαλάσκας

Πιθανά να είστε ο τελευταίος που μπορεί να φταίει για όλην αυτήν την τραγωδία.

Είστε όμως ο Περιφερειάρχης.

Σαν πολίτης της Στερεάς Ελλάδος μετά την λήξη όλη αυτής της τραγωδίας, περιμένω την παραίτηση σας!… 

Πέτρος Παπαποστόλου

Είσαι λίγος...παραιτησου!!

Βάσια Ξανθιού

Νομίζω αποτύχατε πλήρως! Εάν δεν είστε ικανός να αντιμετωπίσετε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ,τότε δεν είστε ικανός να μας εκπροσωπείτε δυστυχώς!

Theofanis Touloumis

Να καταγγείλει την κυβέρνηση εάν ζητήθηκε βοήθεια και δε δόθηκε.επισης να γίνει καταγγελία κατά της κυβέρνησης εάν είχατε ζητήσει μέτρα πρόληψης για την Εύβοια και αντιπυρικης προστασίας κατά τη θητεία σας και να γνωστοποιεί στους ευβοιωτες εάν είχατε … 

 

Kostas Trikas

Μας δουλεύεις ρε Φάνη τι είναι αυτά που λες το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι όλοι ίδιοι είστε το μόνο που σας μένει είναι να εξαφανίστητε είστε ολοι για φτύσιμο σας ντροπή σας.

Manolis Vafeiadis

Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να κάνετε καταγγελιες Κυρίε Φανη και να μην αρκεστειται στο αξίωμα όπου κατέχετε.Ο τόπος μας θέλει άνθρωπος με αξίες και μπέσα αν έχετε τη διάθεση να ασχολειθειτε πραγματικά με την Εύβοια πρέπει να κανένα κάτι άμεσα και όχι μόνο φωτό και δήθεν

Yorgos Loucas

Αναλαβετε επιτέλους κάποιοι την ευθύνη...Ακόμη κι αυτήν την ώρα στήνετε επικοινωνιακά παιχνίδια .. Ουσία κύριοι ...όχι άλλη " στάχτη" και απ-ουσια.

Αν πιστεύετε πάλι ότι σας κρέμασε το επιτελικό Κράτος, να παραιτηθείτε..Το λιγότερο που μπορείτε να κανετε.

Κωνσταντίνα Τούντα

Παραιτηθήτε παλιό ξεφτίλες

Alexandra Konstantopoulou

Έτσι ήταν..... Με ένα αέριο μέσο και άπνοια έσβηνε...

Μιμή Αναγνώστου

Κύριε Σπανε ως απλός πολίτης της Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα του νομου Εύβοιας σας παρακαλώ παραιτηθείτε!! Είστε λίγος για αυτή τη θέση!! Αρκεστήκατε μόνο στο αξίωμα σας.. Ένας τίτλος δεν αρκεί κύριε πράξεις θελουμε.

Giorgos Speed Keramidas

Μόνο το μηνιάτικο σας νοιάζει τενεκέδες !! Μόνο το 10.000αρο !! Θα λογοδοτήσουν ολοι

Βασιλης Χαιδης

Νουμερο!

Spiros Tsiklidis Φάνης Σπανός εάν η κυβέρνηση μετά από αλλεπάλληλες κλίσεις και οι βουλευτές της σας <<άδειασαν >> οφείλετε να τους καταγγείλετε . Η ζημιά που έχει υποστεί ο νομός είναι καταστροφική σε όλα τα επίπεδα . Και θα το καταλάβουμε όλοι όταν περάσουν αυτές οι … 

Nikos Benetos

Άργησες μεγάλε. Σου πέρασε κάποια εμπειρία ο θείος σου από την Χαλκίδα; Το ΟΧΙ στην ζωή είναι πολύ σημαντικό όσο και το ΝΑΙ. Επέλεξες να μην πεις όχι στην κυβέρνηση που σε στηρίζει....

Mina Mina

Όλη η Ελλάδα να κατέβει να πάρει τα κλειδιά της Βουλής με το καλό η το κακο αν έχουμε στάλα λύπης γι'αυτό που έκαναν επίτηδες στη πλάση και στα παιδιά μας.μας έκλεψαν την αναπνοή μας...δολοφόνησαν ότι κινείται.μονο το Τατόι άφησαν και τη βίλα του σκρεκ… 

Angelos Konstantinou

Δυστυχώς αποδείχτηκε, με το χειρότερο τρόπο ότι είσαι πολύ λίγος. Αλλά υπάρχει και κάτι χειρότερο από την ανικανότητα. Το χειρότερο είναι ότι κάτοικοι σού ζητουσαν βοήθεια...και εσύ, σαν ένας δειλός που είσαι, το έβαλες στα πόδια και τους εγκατέλειψες.

Veronika Argentzi

Δεν έχουμε λόγια....τι έχει γίνει εκεί πλημμύρες και τώτα αυτό ,δεν έχουμε ανάσα

Ria Ntourma

Και έχει και σχέση με την Νέα Δημοκρατία! Ντροπή σου!!!

Ελσα Λουκα

Κάνε κουράγιο. Στηρίξου στις δυνάμεις σου . Σου έχουμε εμπιστοσύνη. Ξέρουμε πόσο αγαπάς τον τόπο σου και δεν θα τον ξεπουλουσες ποτέ!

Tasos Tasios

Ρίξε την κυβέρνηση κύριε Σπανε. Έχεις τη δύναμη. Σε ψηφίσαμε για ένα καλύτερο αύριο. Να πας δικαστικά την κυβέρνηση των αχρήστων.

Nikolas Makris

Πρέπει όλα να βγουν όλα στη φόρα,

τα ΜΜΕ δεν έχουν αναδείξει καθόλου αυτή την εγκαταλείψη, σήμερα άρχισαν να το αναφέρουν πιο πολύ που ήρθαν λίγα αεροπλάνα.

Η Εύβοια πάντα ήταν μονής και εγκαταλελειμμένη.....

Μας κατάστρεψαν το υπέροχο καταπράσινο βόρειο τμήμα του νησιού μας......

Μας εγκατέλειψαν

Φάνης Σπανός Είσαι Εύβοιωτης και η παροιμία λέει :

αν δεν κοιτάξεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακωσει....

 

Ioannis Stamatiou

Παραίτησου ξεφτίλα

Panos Krokos

Δεν πειράζει κύριε Σπάνε... Ίσως οι ανεμογεννητριες που θα αντικαταστησουν αυτό το δάσος να οξυγονώσουν καλύτερα τον εγκέφαλό σας....

Γιώργος Σιδέρης

Μιλάει στον Ant1 τώρα και δεν ξέρει ούτε την έκταση της καταστροφής. Τον ρωτάνε πόσοι οικισμοί καταστράφηκαν και δεν ξέρει. Ο άνθρωπος δεν ξέρει τι του γίνεται.

 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου