Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

"Κατάργησε" Σπανό και Κελαιδίτη ο Μητσοτάκης σε Εθνικό δίκτυο!! Η ανεπάρκεια τους "στιγματίστηκε" ως ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ στο διάγγελμα του Πρωθυπουργού!! (δείτε)


"Δοτός" περιφερειάρχης ο Σταύρος Μπένος!!!


Η αναφορά και απόφαση του Πρωθυπουργού αποτελεί "ΚΟΛΑΦΟ" για τον Φάνη Σπανό και τον Γ. Κελαιδίτη, στιγματίζει δε "τα μυνήματα που είχαν φθάσει στο Μέγαρο Μαξίμου για τα ...κατορθώματα τους σε όλα σχεδόν τα επίπεδα"!!

Το πρώτο μύνημα στον Περιφερειάρχη είχε στείλει ο Μητσοτάκης από την Διεθνή Εκθεση της Θεσαλονίκης , μετά τις πλημμύρες της Θάλειας κανοντας κριτική για την έλειψη αντιπλημμυρικών έργων!


Δείτε τη ακριβή αναφορά του Πρωθυπουργού....

"Παράλληλα όμως οφείλουμε, ειδικά για την Εύβοια, να σχεδιάσουμε ένα νέο ξεκίνημα. 

Και γι' αυτό ακριβώς επέλεξα να συστήσω μια ειδική επιτροπή ανασυγκρότησης, οικονομικής ανασυγκρότησης της βόρειας Εύβοιας, που θα σχεδιάσει όχι την επόμενη, αλλά την μεθεπόμενη μέρα. 

Και πρότεινα -και με χαρά απεδέχθη- επικεφαλής αυτής της επιτροπής να είναι ο Σταύρος ΜπένοςΈχει την πείρα και το όραμα για να πετύχει αυτό που θέλουμε".

Η δημόσια αυτή απαξίωση του Πρωθυπουργού, που φθάνει στο σημείο ακόμη και να  υποβαθμίσει την τοπική αυτοδιοίκηση και να ...εξαφανίσει την Περιφέρεια, που θεσμικά είναι αρμόδιοι για κάθε ενέργεια και απόφαση, είναι σίγουρο οτι "θα στοιχίσει πολύ ακριβά για τον Σπανό και την ...παρέα του"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου