Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Αρνείται κάθε ανθρωπιστική βοήθεια η Δημοτική Αρχή Ιστιαίας-Αιδηψού-Ζητάει (!!) Μόνο μετρητούλια...


Αναυδους μας άφησε μια ανακοίνωση του Κοτζιά σχετικά με την ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώνουν πολίτες και εθελοντές!!

Αρνείται κάθε ανθρωπιστική βοήθεια παρά το γεγονός υπάρχουν σοβαρές ανάγκες και ελλείψεις στην περιοχή του κυρίως στα χωριά και τους οικισμούς!!

Τι θα τα κάνει άραγε τα ...μετρητούλια ο Δήμαρχος και ποιός θα διαχειριστή το λογαριασμό και που θα διατεθούν τα χρήματα, είναι μερικά από τα ερωτήματα ενώ η ενέργεια αυτή φέρνει μνήμες του παρελθόντος οπου αντίστοιχοι λογαριασμοί ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ από επιτίδειους!!!!!

Δείτε την αποκαλυπτική ανάρτηση του Istiaia news...

"Παρά τα προβλήματα που βιώνουν οι πραγματικά πυρόπληκτοι και τον δύσκολο χειμώνα να είναι μπροστά τους, η δημοτική αρχή Κοντζιά, που έχει βάλει λουκέτο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και την στήριξη απόρων οικογενειών, προφανώς αδυνατεί να διαχειριστεί τις προσφορές πολιτών - φορέων και να αποθηκεύσει τα αγαθά πρώτης ανάγκης που προσφέρονται, με αποτέλεσμα σχετική ανακοίνωση της (φωτογραφία) και διανομή αγαθών ακόμη και σε πολίτες που δεν υπέστησαν καμία ζημία από τις πυρκαγιές.
Δεν αρνείται όμως χρήματα για τον ερανικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε με "συνοπτικές διαδικασίες" την στιγμή που οι φλόγες έκαιγαν ακόμη την περιοχή. "Λογαριασμό ανασυγκρότησης" που την διαχείριση του έχουν μόνο οι Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Σούρρας, σύμφωνα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (10/8/2021) και όχι αρμόδια επιτροπή, κάτι που προκάλεσε εύλογες αντιδράσεις.
Κατοικοι των ορεινών οικισμών που επλήγησαν, αναφέρουν ελλείψεις και δέχονται κάθε βοήθεια κυρίως σε ζωοτροφές και δομικά υλικά."

Δείτε και τα ντοκουμέντα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου