Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

"Ας ξαναδεί το βίντεο και να μας ενημερώσει αν είναι ο ίδιος ή κάποιος…σωσίας του"!


“Διευκρινίσεις σχετικά με τις αναφορές του για τις φωτιές στην Εύβοια, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, έδωσε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός με ανακοίνωσή του, μετά τις δηλώσεις τού εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου και του τομεάρχη του κόμματος Κώστα Ζαχαριάδη, που επικαλέστηκαν τα όσα είπε, κατά την τοποθέτησή του”, γράφει το ΑΠΕ.


Ο κ.Σπανός εκλεγμένος με τη σημαία της ΝΔ καλό θα είναι να ξαναδεί το βίντεο και να μας ενημερώσει αν είναι ο ίδιος ή κάποιος…σωσίας του. 
https://www.facebook.com/605433636/videos/2608994226074061/


Ο Φ. Σπανός αναφέρει στη δήλωσή του:

«Επειδή ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε σε τοποθέτησή μου στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, του παραθέτω λοιπόν αυτά που είπα στο συμβούλιο και θα παρακαλούσα να μην επιχειρείται η διαστρέβλωσή τους. Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν ήθελαν να σβήσουν τη φωτιά ή ότι συνειδητά την άφηναν να επεκταθεί. Κάτι τέτοιο θα ήταν εξωφρενικό για οποιαδήποτε κυβέρνηση και για οποιαδήποτε διοίκηση της πυροσβεστικής.

‘Ακουσα και επικαλέστηκα μαρτυρίες κατοίκων για πυροσβεστικά που είχαν υπηρεσιακή εντολή να μην επεμβαίνουν σε συγκεκριμένα μέτωπα για λόγους ασφαλείας των πυροσβεστών.

‘Αλλο πράγμα οι ελλείψεις και τα λάθη που επισημάναμε και άλλο πράγμα οι θεωρίες συνωμοσίας που φυτρώνουν με το παραμικρό και μας κάνουν μόνο κακό.

Επειδή έχω μάθει να μιλάω μόνο τη γλώσσα της αλήθειας και αυτή χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.

Παρακαλώ, αφήστε μας έξω από τα πολιτικά παίγνια, να δουλέψουμε για να ξαναστήσουμε τον τόπο μας».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου