Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Άγριο ξέσπασμα μετά την απάτη στην Εύβοια – “Να δείτε ποιοι είναι οι ξεφτίλες” (δείτε βιντεο)


Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, μετά τις μεγάλες πυρκαγιές στην Εύβοια, θέλησε να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο, με τους πυρόπληκτους να βρίσκονται στο επίκεντρο. 

Δημιουργώντας μια μεγάλη ομάδα εθελοντών, συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα και αντικείμενα πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στην Εύβοια.

Ωστόσο λίγα 24ωρα μετά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έλαβε ένα λυπηρό μήνυμα για την κατάσταση που επικρατεί στο Μαντούδι της Εύβοιας.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, μετά τις μεγάλες πυρκαγιές στην Εύβοια, θέλησε να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο, με τους πυρόπληκτους να βρίσκονται στο επίκεντρο. Δημιουργώντας μια μεγάλη ομάδα εθελοντών, συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα και αντικείμενα πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας στην Εύβοια.

Ωστόσο λίγα 24ωρα μετά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έλαβε ένα λυπηρό μήνυμα για την κατάσταση που επικρατεί στο Μαντούδι της Εύβοιας."απλά ήθελα να ξέρεις ότι οι ντόπιοι μαντουδιανοί, παίρνουν τα πράγματα που φέρατε εσείς και τα πουλάνε στα μαγαζιά τους, ενώ θα έπρεπε να τα παίρνουν αυτοί που έχουν πραγματική ανάγκη”, ανέφερε το μήνυμα

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης ξέσπασε με μια σειρά αναρτήσεων στον λογαριασμό του στο instagram…

“Δέχτηκα αυτό το μήνυμα από ένα παλικάρι το οποίο μένει στο Μαντούδι, μόνο ντροπή και σίχαμα για αυτούς τους ανθρώπους, δεν είναι μόνο ότι τα πράγματα πήγανε για άλλο σκοπό και τα χρησιμοποιούν εκείνοι, το ακόμα πιο σιχαμερό είναι ότι τα στερούν από κάποιους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη. Και έχουν βάλει τώρα τα τοπικά μανάβικα, μακαρόνια, μπισκότα, χυμούς και πουλάνε πράγματα και τρόφιμα που ποτέ στο παρελθόν δεν πουλούσαν”, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ζήτησε ντοκουμέντα από τους κατοίκους της περιοχής: “Στείλτε μου μια φωτογραφία αν δείτε να πουλάνε τα αυτά τα προϊόντα, να τους κάνω στόρι, να δείτε ποιοι είναι εκείνοι οι ξεφτίλες στον τόπο σας που εκμεταλλεύονται τον πόνο του κόσμου και την προσπάθεια όλου του κόσμου που ενώθηκε για να πάμε όλα αυτά τα πράγματα εκεί”.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο…


πηγη Τ-LIFE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου