Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Δριμεία επίθεση του βουλευτή Φθιώτιδας κατά του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Φάνη Σπανού.


Σκληρή επίθεση κατά του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος, Φάνη Σπανού, για τους χειρισμούς στις φωτιές στην Εύβοια, εξαπέλυσε μέσω Facebook ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας, Γιάννης Σαρακιώτης.


Ακολουθεί η ανάρτηση:

«Με έκπληξη διάβασα την επιστολή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνη Σπανού προς τον Πρωθυπουργό, με την οποία μεταξύ άλλων ζητά και τον καταλογισμό ευθυνών για την ανυπολόγιστη καταστροφή στην Εύβοια.Και πραγματικά αναρωτιέμαι:

► Ο κ. Περιφερειάρχης δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη;;; Έδωσε άριστα στον εαυτό του στη διαχείριση της καταστροφικής πυρκαγιάς; Ο κ. Σπανός από το 2014 (!!!) είναι Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ευβοίας και από το 2019, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

► Τι έκανε άραγε όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της πρόληψης; Εκ του αποτελέσματος προφανώς απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Μετά από επτά (7) χρόνια απραξίας και αδιαφορίας τώρα στέλνει επιστολές και αναζητά αλλού ευθύνες; Καθρέφτης δεν υπάρχει στην Περιφέρεια;

► Επί δέκα (10) ημέρες (!!!) καιγόταν, την ώρα που επικρατούσε άπνοια, η Βόρεια Εύβοια με τη φωτιά να σβήνει στη θάλασσα, μία στον Ευβοϊκό και μία στο Αιγαίο. Τι έκανε ο κ. Σπανός επί δέκα (10) ημέρες; Απαίτησε από τον Πρωθυπουργό την ουσιαστική παρουσία δυνάμεων για την κατάσβεση της πυρκαγιάς; Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ή ότι δεν το διεκδίκησε καν ή ότι δεν τον υπολογίζει κανείς στην Κυβέρνηση και αδιαφόρησαν. Το μισό νησί της Εύβοιας κάηκε ολοσχερώς και ο Περιφερειάρχης απλά κοιτούσε, ανήμπορος να αντιδράσει…Και για να έρθουμε στην επόμενη ημέρα…

► Ο κ. Σπανός αποδέχεται ότι στην Εύβοια των περίπου 250.000 κατοίκων δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ άξιος και ικανός άνθρωπος από το Νομό να αναλάβει επικεφαλής της Επιτροπής για την ανασυγκρότηση του κατεστραμμένου νησιού. Ο 74χρονος κ. Μπένος από την Καλαμάτα γνωρίζει μάλλον καλύτερα τις ανάγκες που έχουν προκύψει και είναι πιο άξιος από όλους τους Ευβοείς. Άραγε αυτή ήταν η πρόταση του κ. Σπανού ή δεν ρωτήθηκε καν;Η μόνη έγνοια του κ. Περιφερειάρχη ήταν και είναι να μην ακουστεί τίποτε κακό για τον κ. Μητσοτάκη και την «άριστη» Κυβέρνηση. Άξιος!!Σε αυτό πήρε άριστα! Τι κι αν κάηκε η μισή Εύβοια; Τι κι αν καταστράφηκαν οι ζωές χιλιάδων συνανθρώπων μας; Το κόμμα να είναι καλά… #Εύβοια #πυρκαγιές»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου