Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: Έκοψε την πίτα του και πρόσφερε χαμόγελα το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ


Παρουσία πάνω από 300 παρευρισκομένων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, η κοπή πίτας του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ.

Με σύνθημα «Ρίξε μέχρι ένα ευρώ στον κουμπαρά, πρόσφερε ένα επιπλέον χαμόγελο στην πόλη» η κοπή της πίτας ήταν μόνο η αφορμή. Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ πράττοντας το ελάχιστο στάθηκε στο πλευρό της αξιόλογης προσπάθειας του Πανευβοϊκού Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης».
Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε, ότι το πιο μικρό κέρμα μπορεί να χαρίσει το πιο μεγάλο χαμόγελο σ ένα συνάνθρωπό μας. «Η οικονομική συνεισφορά είναι το μικρότερο που μπορούμε να προσφέρουμε. Σκοπός είναι να βοηθήσουμε όλοι μαζί, ώστε να εξαλειφθεί το φαινόμενο της κακοποίησης».


Την πίτα του συνδυασμού ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Τιμόθεος Μπαϊμπάκης και πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Καλός Σαμαρείτης». Από τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές της εκδήλωσης, όταν τα μικρά παιδιά των υποψηφίων έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα απ όλη την Ελλάδα υπό την επιμέλεια του δασκάλου μουσικής κ. Κώστα Κουρμπέτη.
Ο Βασίλης Καθαροσπόρης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τις οικογένειες των μελών του κινήματος που στηρίζουν την προσπάθεια και να αναφέρει ότι «στόχος μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας. Στόχος μας να κάνουμε την πόλη μας να πάψει να είναι ξεχασμένη από τους ανθρώπους. Ακούσαμε και απολαύσαμε όλοι τα μικρά παιδιά. Δεν υπάρχει σημείο αναφοράς χωρίς τα παιδιά. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να είναι δίπλα και κοντά τους γιατί αξίζει ένα υγιές σήμερα και ένα όμορφο αύριο όχι μόνο στα δικά μας παιδιά, αλλά στα παιδιά κάθε συμπολίτη μας».
Τέλος, o ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος συνεχάρη τα παιδιά των υποψηφίων που διαπρέπουν στο σχολείο τους, στις σπουδές τους, στον αθλητισμό και σε κάθε ασχολία που καταπιάνονται επισημαίνοντας, πως όλοι τα καμαρώνουν και στέκονται δίπλα τους.
Η βραδιά έκλεισε με την ευχή για μία δημιουργική και νικηφόρα χρονιά γεμάτη ΛΥΣΕΙΣ για τα μικρά και τα μεγάλα.
Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου