Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Σοβαρές παρανομίες στο Ληλάντιο, ενώ Δήμος και Περιφέρεια ...κλείνουν τα μάτια!! (ακούστε)


Νίπτει τας χείρας της η Περιφέρεια για παρανομίες – παρατυπίες που σημειώνονται στον πολύπαθο Λήλαντα. 

Παρά το γεγονός ότι σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τις φονικές πλημμύρες που άφησαν πίσω τους νεκρούς και τεράστιες υλικές ζημιές, αλλά και φόβο στους κατοίκους που παραμένουν στην περιοχή.

Ο κάτοικος του Ληλάντιου, πλημμυροπαθής, Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, τονίζοντας πως ο ίδιος όπως και άλλοι κάτοικοι, προτίθενται να μετακομίσουν οριστικά από την περιοχή, αφού ακόμα δεν έχει γίνει καμία ενέργεια προστασίας του Λήλαντα, αντίθετα το ποτάμι μπορεί να μην έχει νερό, αλλά έχει γεμίσει πάλι σκουπίδια, μπάζα και καλλιέργειες!




Όμως ο Π.Ζαφειρόπουλος έκανε μια επιπλέον σοβαρή καταγγελία, για έναν χωματόδρομο που διανοίχτηκε από τον Απρίλη, για να εξυπηρετεί ιδιώτες στις αγροτικές τους ασχολίες, ο οποίος είναι παράλληλα με τον Λήλαντα και μέσα από τα ζαρζανέτ που οριοθετούν την κοίτη του ποταμού!

Μέχρι σήμερα όμως δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς άλλος για το θέμα, πέραν του Παναγιώτη, ο οποίος απευθύνθηκε στην Περιφερειακή Αρχή, για να λάβει την απάντηση πως ούτε η ίδια και μάλλον ούτε ο Δήμος Χαλκιδέων, δεν έχει σχέση με τον παράνομο δρόμο. Και μάλιστα παρότρυνε τον Παναγιώτη να απευθυνθεί ο ίδιος ως πολίτης στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας, για να μεριμνήσει επί του ζητήματος!




Δηλαδή από τον Απρίλιο ως σήμερα Αύγουστο, δεν υπήρξε κανένας αρμόδιος Περιφέρειας ή Δήμου, που να έχει κάνει αυτοψία στην περιοχή για τυχόν παρανομίες, αλλά και σήμερα ακόμα που κάτοικος καταγγέλλει το γεγονός, τον παραπέμπουν σε άλλη υπηρεσία και δεν προχωρούν οι ίδιοι άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες!

Επομένως, ο πολίτης πρέπει να παίξει το ρόλο του αστυνόμου και να κάνει τη δουλειά που όφειλαν να έχουν ήδη πράξει Περιφέρεια και Δήμος, που αποδεικνύουν για πολλοστή φορά την ανυπαρξία τους και τη διάθεσή τους να μην εκτεθούν…

Ακούστε τον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου