Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΠΛΗΞΗ! Μέ τον Γιογιό αναπληρωτή Δήμαρχο(!!), και με 4ρις απουσίες, όρισε τους αντικαταστάτες του Καθαροσπόρη...!!

Αν και τα ονόματα που θα αναλάμβαναν τις αρμοδιότητες του Καθαροσπόρη είχαν διαρεύσει αργά το μεσημέρι, αυτό που δεν γνωρίζαμε ειναι "ποιόν θα όριζε ο Παγώνης "Αναπληρωτή Δήμαρχο"! Κοίταζαν εκπληκτοι ο ένας τον άλλο τα μέλη της παράταξης οταν ο Δήμαρχος όρισε αναπληρωτή του τον Γ. Γιογιό (αντιδήμαρχο Ληλαντίων)!!

Και η έκπληξη συνίσταται στο γεγονός οτι "ο Δήμαρχος θα οριζε αναπληρωτή του ένα εμπειρο στέλεχος (χτύπα ξύλο) που θα μπορεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα Δημάρχου εν τη ...απουσία του!!"

Κατά τα λοιπά ....
Αντιδήμαρχος Εργων ο Θ. Τριανταφύλλου
Γ. Μπουραντάς στον ΦΟΔΣΑ
Τ. Παπαποστόλου
στο Πράσινο
Αντιδήμαρχος Εργων ορίστηκε ο Θαν. Τριανταφύλλου, στην θέση του στο πράσινο ανέλαβε ο Τάκης Παπαποστόλου και στον ΦΟΔΣΑ πάει ο Γίώργος Μπουραντάς.

Απουσίασαν αδικαιολόγητα οι Μπαρούτας-Πατέλης και Γεωργαράς, ενώ η Λίλιαν Ζλακωνη είχε δηλώσει δικαιολογημένη απουσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου