Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Παντρεμένος γιατρός με δύο παιδιά έκανε γάμο-μαϊμού με την ερωμένη του

Τεράστια αναστάτωση επικρατεί στις υπηρεσίες του δήμου Χαλκιδέων, μετά την αποκάλυψη ότι το 2014 έγινε γάμος μαϊμού, μέσα στο Δημαρχείο της Χαλκίδας! Η υπόθεση έχει πάρει διαστάσεις, γινεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο Δήμο, ενώ αναμένεται, ο φάκελλος, να σταλεί σύντομα στον Εισαγγελέα, καθώς προκύπτουν πολύ σοβαρά αδικήματα!
Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης

Το 2014, επί δημαρχίας Θανάση Ζεμπίλη, έγινε στο Δημαρχείο της Χαλκίδας, ο γάμος μεταξύ ενός γιατρού και της εκλεκτής της καρδιάς του. Το ζευγάρι είναι από την Αθήνα και εκεί κατοικεί μόνιμα, ωστόσο επέλεξε τη Χαλκίδα για να κάνει το γάμο του.
Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Δημαρχείου και υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδέοι. Πουθενά όμως δε φαίνεται κάποιος άνθρωπος του Δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε το γάμο.
Πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και η γυναίκα πήγε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από το Δήμο Χαλκιδέων.
Η φοβερή αποκάλυψη: Δεν ήταν καν παντρεμένη!
Βλέποντας οι υπάλληλοι το έγγραφο του γάμου, τους «μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά», καθώς  φαινόταν πλαστογραφημένο. Μάλιστα, κάνοντας έρευνα στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν τελέστηκε ποτέ!
Η γυναίκα “έπεσε από τα σύννεφα” με αυτά που άκουσε και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί.
Τους είπε για το γάμο, τους είπε ακόμη ότι ο “σύζυγός” της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των … μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα και επέστρεφε τη Δευτέρα.
Ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά!
Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι το “σύζυγος” ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά, προφανώς δεν μπορούσε να κάνει δεύτερο γάμο στην Αθήνα και επέλεξε τον… γάμο μαϊμού, προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια της φίλης του! Στη συνέχεια, έζησε με την “σύζυγο” στην Αθήνα, ενώ τα Σαββατοκύριακα πήγαινε στην πραγματική σύζυγο και τα παιδιά του, στην Κρήτη
Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιος άνοιξε το Δημαρχείο της Χαλκίδας, πως στήθηκε ότι αυτή η παράσταση προκειμένου να ξεγελαστεί η γυναίκα και να νομίζει ότι είναι παντρεμένη, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη, που έκανε μια γυναίκα να πιστέψει ότι είναι παντρεμένη, ενώ στην ουσία δεν ήταν! Μετά την ολοκλήρωση της Ε.Δ.Ε. που είναι κατεπείγουσα, η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Πηγή: evialead

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου