Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018

Κρυφή συνάντηση Βάκα με Ζεμπίλη (πριν λίγο)

Την Ελενα Βάκα να εξέρχεται από το γραφείο του Θανάση Ζεμπίλη "είδαμε" πρίν από λίγο ( κατά τις 9.30 μμ) και τα ερωτηματικά για το περιεχόμενο της συνάντησης είναι πολλά, καθώς όπως σας έχουμε πει "αύριο η Βάκα εχει συνάντηση με τον Νικήτα Κακλαμάνη με θέμα πιθανή υποψηφιότητα στον Δήμο Χαλκιδέων, κάτι που μέ τις μέχρι στιγμής θα αρνηθεί".

Προφανώς η Βάκα θα διαμαρτυρήθηκε στον επί σειρά ετών συνεργάτη της για την συμπεριφορά του κατα την συνάντηση της παράταξης και το ...παιγχνίδι που έπαιξε σε βάρος της.
Πλέον ο Ζεμπίλης προσπαθεί να ...διασώσει οτι μπορεί μετά την αποτυχία του "νέου κόλπου" που πήγε να στήσει, αλλά πλέον όλοι πήραν χαμπάρι με τον σαφέστερο τρόπο ότι "το μόνο που τον ενδιαφέρει ειναι η ...πάρτη του" λένε ακόμη και αρκετά στελέχη της παράταξης του!!
Και ο σοφός λαός λέει οτι "πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση, αλλά μία φορά σπάει"!
Και αυτή την φορά ...έσπασε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου