Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Υιοθετήθηκε η πρόταση της Ταξικής Ενότητας από το Εργατικό Κέντρο

Υιοθετήθηκε η πρόταση της Ταξικής Ενότητας από το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας για κήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στις 14 Νοεμβρίου. Με αφορμή το γεγονός, το ΠΑΜΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

 Σήμερα, 30/10/2018, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού κέντρου Εύβοιας, υιοθετήθηκε η πρόταση της Ταξικής Ενότητας για προκήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στις 14 Νοεμβρίου 2018.
Με αυτό τον τρόπο το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο του νομού ευθυγραμμίζεται με τη συντριπτική πλειοψηφία της εργατικής τάξης που ήδη έχει πάρει απόφαση για την ίδια ημερομηνία, όλος ο δημόσιος τομέας, δεκάδες εργατικά κέντρα και σωματεία πανελλαδικά.
Στη συνεδρίαση υπήρξε δέσμευση προκειμένου να μην περάσει η απεργία ως μια τυπική διαδικασία αλλά να οργανωθεί μέσα στους χώρους δουλειάς, με συλλογικές διαδικασίες. Να εκφραστεί η απεργία απέναντι στην ηττοπάθεια, τη μοιρολατρία και την υποταγή. Να μην περάσει η τρομοκρατία της εργοδοσίας μέσα στους χώρους δουλειάς.
Καλούμε όλα τα σωματεία του Νομού, να οργανώσουν την προκηρυγμένη και από το δευτεροβάθμιο όργανο, απεργία στο χώρο ευθύνης του το καθένα. Να οργανώσουμε την απάντησή μας, για να υπερασπιστούμε την ίδια μας τη δουλειά και τη ζωή.

ΑΠΕΡΓΙΑ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ 11ΠΜ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου