Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Χαλκίδας καλεί γονείς και εκπαιδευτικούς να διαμαρτυρηθούν


Τα προβλήματα στο χώρο της εκπαίδευσης και φέτος είναι πολύ οξυμένα με κλείσιμο τμημάτων, με τμήματα 27-29 μαθητών, με κενά και ελλείψεις καθηγητών ακόμα και στα τμήματα των κατευθύνσεων στο τέλος του Οκτώβρη, με μαθητές μέσα σε κοντέινερ, χωρίς να λειτουργούν ουσιαστικά η ενισχυτική διδασκαλία και η πρόσθετη διδακτική στήριξη στο Γυμνάσιο και Λύκειο. 

Το Λύκειο μετατρέπεται σε ένα ακόμα πιο σκληρό εξεταστικό κέντρο, σε ένα φροντιστήριο,όπου η γενική παιδείαυποβαθμίζεται, κι οι πανελλαδικές εξετάσεις διπλασιάζονται (για την απόκτηση του απολυτηρίου και για την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια) επιβαρύνοντας τον οικογενειακό προυπολογισμό καθώς οι γονείς και τα παιδια προσπαθούν να καλύψουν τα κενά του σχολείου με τα φροντιστήρια.
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Χαλκίδας καλεί γονείς και εκπαιδευτικούς να διαμαρτυρηθούν  μαζί με τους μαθητές τη Δευτέρα 29/10/18στις 12:00 στο Στρογγυλό (παραλία Χαλκίδας)γιατί παλεύουμε:
- για το σχολείο των σύγχρονων αναγκών και δυνατοτήτων της εποχής μας, για ένα σχολείο που θα δίνει εφόδια ζωής, που θα καλλιεργεί πολύπλευρα την προσωπικότητα κάθε μαθητή.
- για άμεση κάλυψη των κενών, καμία διδακτική ώρα χαμένη.Έναρξη ενισχυτικής διδασκαλίας και πρόσθετης διδακτικής στήριξης.
- για 15 μαθητές ανά τάξη στα τμήματα των κατευθύνσεων, 20 μαθητές για τις άλλες τάξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου