ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Η κυρία… δεν θα ξανατραγουδήσει. Η Μέρκελ αποχωρεί από την προεδρία του CDU, μετά από 18 χρόνια

Η φυσική ηγέτιδα της Ενωμένης Ευρώπης τα πολλά τελευταία χρόνια, πήρε την απόφαση να… παραμερίσει, μετά τα διαδοχικά αρνητικά εκλογικά αποτελέσματα σε Βαυαρία και Έσση.

Τα διεθνή ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση ότι, πηγές του CDU αναφέρουν ότι, η Άνγκελα Μέρκελ θα αποχωρήσει τον Δεκέμβριο από την προεδρία του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, μετά από 18 ολόκληρα χρόνια.
Η Καγκελάριος… της καρδιάς μας, πολιτικό “παιδί” του Χέλμουτ Κολ, είχε διαδεχθεί στην ηγεσία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μετά το σκάνδαλο των μαύρων ταμείων, και κατάφερε να οδηγήσει το CDU σε πρωτοφανή πολιτική ηγεμονία, για σχεδόν δυο δεκαετίες.
Οι επιλογικές διαδρομές της κόρης του πάστορα, που γεννήθηκε στη… λάθος πλευρά του Τείχους του Βερολίνου, και, για να θυμηθούμε τη σχετική αμερικανική παροιμία, ήταν η κυρία που… τραγουδούσε τελευταία στην Ευρώπη, για τη λήψη των κορυφαίων αποφάσεων για το μέλλον της ηπείρου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου