Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Άδεια 6 ημερών από σήμερα 28 Οκτωβρίου για τον Δημήτρη Κουφοντίνα!


Εκτός φυλακής από σήμερα, Κυριακή 28 Οκτωβρίου έως και την προσεχή Παρασκευή 2 Νοεμβρίου θα βρίσκεται ο καταδικασμένος για την συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας, καθώς έλαβε μία ακόμα άδεια από τις αγροτικές φυλακές όπου κρατείται τελευταία.

Σύμφωνα με την Ιωάννα Μάνδρου για την «Καθημερινή», η άδεια που έλαβε είναι τετραήμερη αλλά χορηγούνται και άλλες δύο ημέρες για οδοιπορικά, συνολικά δηλαδή έξι ημέρες. Σύμφωνα με την απόφαση από το Βόλο όπου βρίσκονται οι φυλακές θα φθάσει στον Βαρνάβα Αττικής όπου και διαμένει και θα επιστρέψει την Παρασκευή.
Σημειώνεται, πως και αυτή η άδεια στον καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για τις στυγερές δολοφονίες της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα θα προκαλέσει τις αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά και πρεσβειών χωρών, πολίτες των οποίων ανήκαν στον μακρύ κατάλογο εκείνων που δολοφονήθηκαν από τα μέλη της 17Ν.
 «Αν μου πουν να βγω με βραχιολάκι, δεν θα βγω»: Θέτει όρους για την αποφυλάκισή του ο Σάββας Ξηρός
Πρόσφατα αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης για λόγους υγείας έχει υποβάλλει και ο Σάββας Ξηρός που τραυματίστηκε από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό το καλοκαίρι του 2002, όταν αυτός εξερράγη στον Πειραιά και αποτέλεσε την θρυαλλίδα των συλλήψεων των μελών της οργάνωσης που οδήγησαν στην εξάρθρωσή της και την απενεργοποίηση της δράσης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου