Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Πρώτη συνάντηση για το MASTER PLAN του ΟΛΝΕ!

Χωρίς την παρουσία του Προέδρου του ΟΛΝΕ Α. Παπανδρέου (βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας) έγινε η πρώτη συνάντηση φορέων για την παρουσίαση από τον μελετητή και την κατάθεση ερωτημάτων από τους συμμετέχοντες επάνω στις προτάσεις του μελετητή.

Ως ηταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον εστιάστηκε στην μεταφορά του εμπορευματικού λιμένα στην θέση Τσιμεντάδικο Χαλκίδας, δηλαδή το λιμάνι απο 500μέτρα που ειναι σήμερα καταλήγει εκει με 250μέτρα (νέο έργο) με την προοπτική της συνεκμετάλευσης μέρους της υπάρχουσας προβλήτας που ανήκει στην εταιρεία LAFARGE, χωρίς ωστόσο να παρουσιαστεί η σύμφωνη γνώμη της εταιρείας!
Ακόμη εντύπωση και απορίες εξεφράσθησαν για την μεταφορά των καρνάγιων κάτω από την ψηλή γέφυρα(!!) που μαζί με την μεταφορά του λιμένα θα δημιουργήσουν πλείστα προβλήματα στον στενό ηδη δίαυλο και τον διάπλου των πλοίων!
Επίσης απορίες διατυπώθηκαν για το μέγεθος της προτεινόμενης μαρίνας στην προτεινόμενη θέση του νοτίου λιμένα!
Η παρευρισκόμενοι θα επανέλθουν με τις προτάσεις τους σε νεώτερη συνεδρίαση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου