Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018

Πρώτη συνάντηση για το MASTER PLAN του ΟΛΝΕ!

Χωρίς την παρουσία του Προέδρου του ΟΛΝΕ Α. Παπανδρέου (βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας) έγινε η πρώτη συνάντηση φορέων για την παρουσίαση από τον μελετητή και την κατάθεση ερωτημάτων από τους συμμετέχοντες επάνω στις προτάσεις του μελετητή.

Ως ηταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον εστιάστηκε στην μεταφορά του εμπορευματικού λιμένα στην θέση Τσιμεντάδικο Χαλκίδας, δηλαδή το λιμάνι απο 500μέτρα που ειναι σήμερα καταλήγει εκει με 250μέτρα (νέο έργο) με την προοπτική της συνεκμετάλευσης μέρους της υπάρχουσας προβλήτας που ανήκει στην εταιρεία LAFARGE, χωρίς ωστόσο να παρουσιαστεί η σύμφωνη γνώμη της εταιρείας!
Ακόμη εντύπωση και απορίες εξεφράσθησαν για την μεταφορά των καρνάγιων κάτω από την ψηλή γέφυρα(!!) που μαζί με την μεταφορά του λιμένα θα δημιουργήσουν πλείστα προβλήματα στον στενό ηδη δίαυλο και τον διάπλου των πλοίων!
Επίσης απορίες διατυπώθηκαν για το μέγεθος της προτεινόμενης μαρίνας στην προτεινόμενη θέση του νοτίου λιμένα!
Η παρευρισκόμενοι θα επανέλθουν με τις προτάσεις τους σε νεώτερη συνεδρίαση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου