Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018

COLPO GROSSO!! Την Τρίτη το περίεργο...εκατομύριο στο συμβούλιο Ερετρίας!!!

Μετά από την ακύρωση του Συμβουλίου της Παρασκευής, την Τρίτη θα συζητηθεί η "αποδοχή" της επιχορήγησης του 1.οοο.οοο ευρώ απο το ΥΠΕΣ, απόφαση που αν ληφθεί θα ...μπάζει από χίλιες πάντες ( που λέει η πιάτσα)!!
Το θέμα ειναι: "Περί Αποδοχής Επιχορήγησης από το ΥΠ.ΕΣ. για Εξόφληση υποχρεώσεων των Δήμων από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής και ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 βάσει  ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ.ΕΣ. 56592/16.10.2018»"

Δείτε το "κόλπο" που έχει κάνει η Δήμαρχος με τον Λάμπρου, και που το έχουμε αποκαλύψει σε προηγούμενο post! (https://eviatoday1.blogspot.com/2018/10/1000000_17.html)

Για να δούμε τώρα και μετά τις αποκαλύψεις, τι θα πεί το Δημοτικό συμβούλιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου