ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

COLPO GROSSO!! Την Τρίτη το περίεργο...εκατομύριο στο συμβούλιο Ερετρίας!!!

Μετά από την ακύρωση του Συμβουλίου της Παρασκευής, την Τρίτη θα συζητηθεί η "αποδοχή" της επιχορήγησης του 1.οοο.οοο ευρώ απο το ΥΠΕΣ, απόφαση που αν ληφθεί θα ...μπάζει από χίλιες πάντες ( που λέει η πιάτσα)!!
Το θέμα ειναι: "Περί Αποδοχής Επιχορήγησης από το ΥΠ.ΕΣ. για Εξόφληση υποχρεώσεων των Δήμων από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής και ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018 βάσει  ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ.ΕΣ. 56592/16.10.2018»"

Δείτε το "κόλπο" που έχει κάνει η Δήμαρχος με τον Λάμπρου, και που το έχουμε αποκαλύψει σε προηγούμενο post! (https://eviatoday1.blogspot.com/2018/10/1000000_17.html)

Για να δούμε τώρα και μετά τις αποκαλύψεις, τι θα πεί το Δημοτικό συμβούλιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου