ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Ο ΣΟΡΟΣ «ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ» ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Επί του θέματος. Ο very δεξιός Πάνος Καμμένος δέχτηκε να συνεταιριστεί με τον Τσίπρα διότι χρειάστηκε να πάρει την διαβεβαίωση του Σόρος πώς η ''κυβέρνηση της... αριστεράς''' θα είναι πιο δεξιά από την ΝΔ, και περισσότερο αμερικανόδουλη.

Παρακάτω. Με τα πακέτα του Σόρος στην κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση, ούτε δολάριο ο Καμμένος. Ούτε ο Πάνος ρώτησε ποτέ τον Σόρος ή τον Τσίπρα, που πάνε τα σοροδολάρια, αν πάνε κάπου.
Ο δε Τσίπρας κράτησε τους τύπους, γι' αυτό είχε ρωτήσει τον Ντόναλντ Τραμπ: ''Ο Σόρος μου είπε πως θα μου δίνει κάτι ψιλά, τι λες; Να τα πάρω,,, ''. Καμιά έκπληξη στον Έλληνα πρωθυπουργό όταν ο πλανητάρχης του είπε: Μη με μπερδεύεις με τον σκατόγερο τον Σόρος..., μαζί θα μιλάμε μόνο για γκόμενες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου