Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

B. Δημόπουλος: Με ποιό δικαίωμα κα Δήμαρχε ;

Καταγγελία κατά της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου κάνει ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Δημόπουλος, με την οποία κατηγορεί την Δήμαρχο για "παράνομη απόφαση" προκειμένου να ικανοποιήσει "ρουσφέτι" ...ημετέρου!!

Στην καταγγελία αναφέρεται οτι:

"Με ποιο δικαιωμα και βάση ποιας νομοθεσίας στις 12/10/2018 αναρτήσατε στο Διαύγεια απόφαση Δημάρχου και αναλάβατε υποχρέωση και εγκρίνατε δαπάνη 5787,07€ προκειμένου να εξυπηρετησετε υμετερο που διατηρεί οικία στον Άγιο με πέντε φωτιστικά δημοτικού φωτισμού;
Ή συγκεκριμένη περίπτωση επί σειρά ετών και επίσημα της θητείας Σας ερχόταν στο Δημοτικό Συμβούλιο προς έγκριση και ή απορριπτοταν ή αναβαλοταν το θέμα.
Δυστυχώς όμως αυτή την φορά αντι να ακολουθήσετε την νόμιμη διαδικασία δηλαδή να πάρει απόφαση η οικονομική επιτροπή και στην συνέχεια αφού συνηγορησει και εγκρίνει η οικονομική υπηρεσία να το φέρετε για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο, εσείς ακολουθήσατε τον αυθαίρετο τρόπο.
Πήρατε παράνομη προσωπική απόφαση στις 12/10/2018 βάλατε και τον Διευθυντή και υπέγραψε το αποκρυψατε το γεγονός από τους δημοτικούς συμβούλους και στην συνέχεια το φέρετε ως 12ο θέμα στο Συμβούλιο στις 22/10/2018 για να εγκρίνουμε την επέκταση του Δημοτικού φωτισμού.
ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ ΣΑΣ!
ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΊ ΥΠΌΨΙΝ ΌΤΙ ΣΩΡΕΊΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΏΝ ΜΑΣ ΈΧΟΥΝ ΥΠΟΒΆΛΕΙ ΑΙΤΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΦΩΤΙΣΜΌ ΚΑΙ ΈΧΕΤΕ ΑΡΝΗΘΕΊ ΜΕ ΚΌΣΤΟΣ 1000 ΚΑΙ 1500€ Ή ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΡΎΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΆ ΚΑΙ ΕΔΏ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΔΙΑΘΕΣΑΤΕ 5750€ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΉΣΕΤΕ.
Πρέπει να λάβετε υπόψιν ΣΑΣ ότι ο δήμος δεν είναι τσιφλίκι σας και η διαχείριση των οικονομικών πρέπει να γίνεται με ευλάβεια σύναιση και δίκαια. Αυτή την στιγμή ένα πολύ μεγάλο μέρος 800000€ περίπου από το υπάρχον ταμείο του Δήμου είναι χρήματα που έχει πληρώσει ο κόσμος του πρώην Δήμου Ιστιαίας το οποίο πρόερχεται από την επέκταση του σχεδίου πόλης και για το οποίο δεν πράξατε το παραμικρό. Ούτε Δημοτικό φωτισμό ούτε πεζοδρόμηση ούτε αποχετευτικό ούτε ασφαλτόστρωση των δρόμων.
Οι περιοχές είναι γνωστές και για να μην τα ονομάσω με τα οικοδομικά τετράγωνα περιοχή my market, περιοχή Γαλαξία κλπ.
Περιμένω την απόφαση του 12ου θέματος το οποίο και δεν ψήφισα και θα πράξω οτιδήποτε προκειμένου να απορριφθεί η απόφαση και να αποδοθούν οι αναλογούσες ευθύνες.
ΑΥΤΆ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΕΊΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΥΜΊΖΟΥΝ ΆΛΛΕΣ ΕΠΟΧΈΣ.
ΒΑΣΊΛΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου