Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Τους επιασε με την ...γίδα στην πλάτη ο Γουρνής!!

Παγώσανε στο δημοτικό συμβούλιο όταν ο Νίκος Γουρνής αποκάλυψε έγγραφο με το οποίο φαίνεται οτι "έχουν διπλοχρεώσει τον λογαριασμό μεταξύ Δήμου και Ετερείας Υδρευσης" αφού με απόφαση του '13 έχει γίνει συμψηφισμός, δηλαδή πρόκειται περί "απάτης" που έχει διαπραχθεί, και όμως τα "συνεταιράκια" Αλημπατέ και Βελέτζας υπερψήφισαν την πρόταση, που αν προσβληθεί στην Αποκεντρωμένη θα ...πέσει σίγουρα, αλλά και θα παραπεμφθεί ...αρμοδίως!

Η αντίφαση... (εμείς την λέμε παραπλάνηση) ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ....


Η Έκθεση Ζυγούρη (ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ)γράφει....
Η ΑΠΟΦΑΣΗ του ΔΣ τον 7ο του 13(ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ) αποκαλύπτει.....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου