Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Στά ..μαχαίρια Θεοδώρου Μπουραντάς για το ...δαχτυλίδι!!

Περίμενε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου να του δώσει το ...δαχτυλίδι ο Θανάσης Μπουραντάς, αλλά ο κυρ-Θανάσης δεν ήθελε να αφήσει "ορφανό" το ...παρεάκι και αποφάσισε να ξανακατέβη υποψήφιος Δήμαρχος και τότε βγήκαν τα ...μαχαίρια!!

Πήγε ο Θεοδώρου στο κόμμα, παραπονέθηκε αλλά "το ..παλαιοπασόκ ειναι εδώ" και γύρισε άπρακτος από το "άδειασμα" που έφαγε από το κόμμα!!

Και προσανατολίζεται για το ψηφοδέλτιο του Σπανού!

Τώρα η "οικογένεια" Θεοδώρου που ελέγχει τα κουκιά της Κούμης θα γυρίσει την πλάτη στον Μπουραντά αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε σε ποιά "κατσαρόλα" θα τα βράσουν!

Στου Θωμά η κάπου αλλού; Είδωμεν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου