ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Στά ..μαχαίρια Θεοδώρου Μπουραντάς για το ...δαχτυλίδι!!

Περίμενε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου να του δώσει το ...δαχτυλίδι ο Θανάσης Μπουραντάς, αλλά ο κυρ-Θανάσης δεν ήθελε να αφήσει "ορφανό" το ...παρεάκι και αποφάσισε να ξανακατέβη υποψήφιος Δήμαρχος και τότε βγήκαν τα ...μαχαίρια!!

Πήγε ο Θεοδώρου στο κόμμα, παραπονέθηκε αλλά "το ..παλαιοπασόκ ειναι εδώ" και γύρισε άπρακτος από το "άδειασμα" που έφαγε από το κόμμα!!

Και προσανατολίζεται για το ψηφοδέλτιο του Σπανού!

Τώρα η "οικογένεια" Θεοδώρου που ελέγχει τα κουκιά της Κούμης θα γυρίσει την πλάτη στον Μπουραντά αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε σε ποιά "κατσαρόλα" θα τα βράσουν!

Στου Θωμά η κάπου αλλού; Είδωμεν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου