Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Καταρέει η ψηλή γέφυρα; Θα απαντήσει κάποιος αρμόδιος; (φωτογραφίες)

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας δείχνουν το μέγεθος των φθορών που έχει υποστεί το "σώμα" της υψηλής γέφυρας, ενός ...πειραματικού έργου που κατασκευάστηκε πολλά χρόνια πρίν (την δεκαετία του '80) και που απ ότι φαίνεται όχι μόνο δεν συντηρείται σωστά αλλά απ ότι φαίνεται εχει αρχίσει να αποτελεί ...κίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα αλλά και τους πεζούς.

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε βλέπετε τι γίνεται από κάτω από τις διαβρώσεις που πάρχουν αλλά και στα πλαινά, εκεί δηλαδή που δεν φαίνονται στους διερχόμενους.
Εμείς αποκαλύπτουμε το γεγονός για ενημέρωση του κοινού, και αμεσα θα αναζητήσουμε απαντήσεις από τους υπευθύνους. Οπως απαντήσεις θα πρέπει να αναζητήσει πρωτίστως η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος αλλά και ο δήμος Χαλκιδέων!!
Αναμένουμε....


1 σχόλιο:

  1. απαιτουμε αμεση ενημερωση αποτην εταιρεια που κατασκευασε το εργο καθως και αυτους που εχουν την ευθηνη της συντηρησης του εργου πρι γινουμε τζενοβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή