ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Έστησαν απάτη στον δικηγόρο Δημήτρη Κατσούλη

Μεγάλη απάτη με το όνομα του δικηγόρου Δημήτρη Κατσούλη έστησαν άγνωστοι, προσπαθώντας να ψαρέψουν χρήματα από ανυποψίαστους φίλους του. 

Σήμερα, Τετάρτη, νωρίς το πρωί, έφτασε ένα μήνυμα, φαινομενικά από το δικό του e-mail σε πολλούς φίλους του στη Χαλκίδα, με το οποίο υποτίθεται ότι τους ζητάει χρήματα, καθώς βρίσκεται σε ταξίδι στην Ουκρανία, έχει χάσει το πορτοφόλι του και τις πιστωτικές του κάρτες, και έχει ανάγκη από 1850 ευρώ προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο γνωστός δικηγόρος ενημερώθηκε από φίλους του για το email – απάτη και ήδη έχει ενημερώσει την Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου