ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Χάσαμε τον Καρά-Στάθη STOP! Θα ασχολείται με τα κοτόπουλα!!

Και πώς θα ζήσουμε εμείς τώρα χωρίς τον Καραστάθη, υπεύθυνο επικοινωνίας και εταιρικής ευθύνης του ΟΛΝΕ; Εύκολο τό'χεις να μην διαβάζεις αυτά τα υπέροχα και πανάκριβα δελτία τύπου του Οργανισμού (ειχαμε υπολογίσει κανα 300 ευρώ το ...καθένα); Μας εφτιαχνες την μέρα! Θλίψη και μόνο θλίψη προκαλεί το γεγονός!!

Αφήστε που από παρατυπία στην παρατυπία προχωρούσε ο Παπανδρέας και έθεσε σε κίνδυνο την ...ελευθερία του για να τον προσλάβει τον γαμπρό του Αποστόλου που τώρα του βρήκε μόνιμη και σταθερή εργασία σε κοτοπουλάδικο(!!) μεγαλοεπιχειρηματία της ευρύτερης περιοχής!! (οχι δεν θα'βρισκε...)

Και εγώ τωρα πως θα ...ζήσω χωρίς εσένα;

Ομως μην νομίζετε ότι η θέση θα μείνει κενή!! Φρόντισε ο κυρ-Πέτρος για αυτό!! (σε επόμενο post)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου