Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018

Χάσαμε τον Καρά-Στάθη STOP! Θα ασχολείται με τα κοτόπουλα!!

Και πώς θα ζήσουμε εμείς τώρα χωρίς τον Καραστάθη, υπεύθυνο επικοινωνίας και εταιρικής ευθύνης του ΟΛΝΕ; Εύκολο τό'χεις να μην διαβάζεις αυτά τα υπέροχα και πανάκριβα δελτία τύπου του Οργανισμού (ειχαμε υπολογίσει κανα 300 ευρώ το ...καθένα); Μας εφτιαχνες την μέρα! Θλίψη και μόνο θλίψη προκαλεί το γεγονός!!

Αφήστε που από παρατυπία στην παρατυπία προχωρούσε ο Παπανδρέας και έθεσε σε κίνδυνο την ...ελευθερία του για να τον προσλάβει τον γαμπρό του Αποστόλου που τώρα του βρήκε μόνιμη και σταθερή εργασία σε κοτοπουλάδικο(!!) μεγαλοεπιχειρηματία της ευρύτερης περιοχής!! (οχι δεν θα'βρισκε...)

Και εγώ τωρα πως θα ...ζήσω χωρίς εσένα;

Ομως μην νομίζετε ότι η θέση θα μείνει κενή!! Φρόντισε ο κυρ-Πέτρος για αυτό!! (σε επόμενο post)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου