Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Ουτε κουβέντα για τον Δήμο Χαλκιδέων παρά τις επίμονες ερωτήσεις!!

Παρά τις επίμονες και πιεστικές ερωτήσεις από τα μέλη της ΔΗΜΤΟ, ο Ποδάρας δεν είπε κουβέντα για τον Δήμο Χαλκιδέων, παρά μόνο αρκέστηκε να αναλύσει και να δώσει οδηγίες για την υποστήριξη του ψηφοδελτίου του Σπανού στις Περιφερειακές εκλογές!

Αρκέστηκε μόνο να απαντήσει ότι"ακόμη δεν ξέρουμε για τον δήμο Χαλκιδέων τι θα γίνει" και οτι τα μαντάτα από την Πειραιώς δεν έχουν φτάσει ακόμη, αφού όπως σας έχουμε πει "όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά αφού τόσο ο Σίμος Κεδίκογλου οσο και ο Κώστας Μαρκόπουλος αλλά και αρκετά στελέχη πρώτης γραμμής τάσονται αναφανδόν υπέρ της υποψηφιότητας του Βασίλη Καθαροσπόρη θεωρόντας οτι πιθανή επιλογή της Βάκα ειναι ολίγον ..."ζελέ" και η άποψη τους λαμβάνεται σοβαρά υπ'οψιν απο την ηγεσία του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου