ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Είστε "μπαταχτσήδες"!! Αφήστε τις γκλαμουριές και πληρώστε τους εργαζόμενους!!

Στις γκλαμουριές, απ τη μιά, αριστες οι επιδόσεις τους, απ την άλλη 13 μήνες (και πάμε για τον 14ο) απλήρωτοι οι εργαζόμενοι της Αναπτυξιακής, αλλά αυτά ειναι ...ψιλά γράμματα για το ΣπανοΜπακογιανέικο! Αυτοί εισπράτουν καθε 30 του μήνα και οι εργαζόμενοι ψάχνουν για δανεικά να την βγάλουν αυτοί και οι οικογένειες τους!!

Δραματική η κατάσταση απ ότι μας ειπαν εργαζόμενοι της εταιρείας του Βαγγ. Κούκουζα ντρέπονται να γυρίσουν σπίτι στις οικογένειές τους χωρίς ...μία, αναμένοντας μία αχτίδα φωτός, κανένα νέο από την Διοίκηση ότι θα πληρωθούν γιατί ...στέρεψαν και τα δανεικά πλέον!
Σιγή ιχθύος από την Διοίκηση για το "τι μέλλει γενέσθαι", ενώ οι εργαζόμενοι αρχισαν να σκέπτονται "επίσχεση εργασίας".

Και για να μάθετε τι σημαίνει "μπαταχτσής" διαβάστε εδώ....

Nuvola apps bookcase.png Ετυμολογία [επεξεργασία]

μπαταχτσής μπαταξής και μπατακσής< από το το τουρκικό batakçi= χρεοκόπος

Open book 01.svg Επίθετο[επεξεργασία]

μπαταχτσής αρσενικό θηλυκό-ίδισσα αυτός που δεν πληρώνει το χρέος του, αναξιόχρεος, κακοπληρωτής, χρεοκόπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου