Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Με ...χαιρετίσματα δεν γίνεται δουλειά πρόεδρε!!


Με ανακοίνωση "χαιρετισμού" υποδέχτηκε ο Ποδάρας την ανακοίνωση της Γκόγκου ενώ για το "τί γίνεται με τα γαλάζια στελέχη" σε Μεσάπια και Δίρφυ ...κουβέντα να μην γίνεται!! (δείτε προηγούμενο post)
Το οτι "η Νέα Δημοκρατία στηρίζει συντεταγμένα την ανεξάρτητη υποψηφιότητα της Τζοβάννας Γκόγκου για τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων" τι σημαίνει ακριβώς" γιατί εμείς βλέπουμε ..."σκορποχώρι" κε Πρόεδρε!!
Και απ οτι μαθαίνουμε ...ετοιμάζεται και ο Ντούρμας! (Σπύρος και αυτός)


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ

"Με ιδιαίτερη χαρά, χαιρετίζουμε την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Τζοβάννας Γκόγκου για τον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων, στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019. Μια υποψηφιότητα που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία σαν Νέα Δημοκρατία μας ενδιαφέρει να διακρίνουμε: διαμόρφωσή της από τις ίδιες τις τοπικές κοινωνίες του Δήμου, έπειτα από ζύμωση μέσα σε αυτές, προωθημένη αντίληψη για τη λειτουργία του θεσμού, δυναμική πολυσυλλεκτικής έκφρασης και ικανές προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων.
Επιπλέον, τα κύρια χαρακτηριστικά της Τζοβάννας, τα οποία είχαμε τη χαρά στη Νέα Δημοκρατία να γνωρίσουμε και να εκτιμήσουμε από κοντά: η μαχητικότητα, η προσήλωση σε αξίες, η οργανωτικότητα και η αποτελεσματικότητα στους ρόλους που της ανατέθηκαν, και κυρίως, η αστείρευτη διάθεση για προσφορά, θα αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια για τον αγώνα πουθα πραγματοποιήσει, μαζί με τους συνεργάτες της, στο πεδίο,πλέον, της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Στο πλαίσιο αυτό, είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία στηρίζει συντεταγμένα την ανεξάρτητη υποψηφιότητα της Τζοβάννας Γκόγκου για τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και της εύχεται καλό αγώνα και καλή επιτυχία."

Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας της ΝΔ
Πέτρος Δ. Ποδάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου