Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Ρουσφέτι στον ..."Αμερικάνο" η υπόθεση του πάρκινγκ στο Λιμάνι της Αιδηψού (ακούστε...)

Σέ έναν "ημέτερο κολητό" πάει να κάνει ρουσφέτι η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου με το θέμα που φέρνει σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο που πίσω από τις "λέξεις" κρύβεται ένα επίμονο αίτημα ετών του "Αμερικάνου" φίλου της Δημάρχου!!
Το δια ταύτα ειναι η ...κατάργηση του πάρκινγκ του λιμανιού  που ειχε φτιάξει ο ΟΛΝΕ στο πλαίσιο της αναβάθμισης και κάλυψης των σχετικών αναγκών ως μελλοντική Πύλη Εισόδου με πολλά ωφέλη για την Αιδηψό και μετατροπή του σε πλατεία!

Ο Αιδήψιος εν Αμερική Τάσσος Μόσχος (ιδιοκτήτης ξενοδοχείου ακριβώς πάνω από το πάρκινγκ) είχε απευθυνθεί πολλές φορές προς τον ΟΛΝΕ με το σχετικό αίτημα χωρίς αποτέλεσμα, τώρα φαίνεται ότι βρήκε ξαφνικό "σύμμαχο" την Δήμαρχο που "αναρμοδίως"(!!) φέρνει το θέμα σήμερα στο συμβούλιο, για να πετύχει το ...ρουσφέτι του ημετέρου!!
(δείτε εδώ http://eviatoday1.blogspot.com/2018/10/blog-post_465.html)

Ολως τυχαίως η δικηγόρος που χειρίζεται το θέμα για λογαριασμό του "Αμερικάνου" λέγεται Παπανδρέου!!(δεν πιστεύω να εχει σχέση με τον πρόεδρο του ΟΛΝΕ, η ...έχει;)

Ακούστε τα όσα ...αποκαλυπτικά λέει για το θέμα το πρώην μέλος του ΔΣ του ΟΛΝΕ και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος-Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Τσιρογιαννίδης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου