Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018

Τους συμπεριφέρονται σαν ..αποπαίδια!!

Πρωτοφανής η συμπεριφορά της Νέας Δημοκρατίας (ΝΟΔΕ και Πειραιώς) απέναντι στούς υποψηφίους Καθαροσπόρη και Μπάκα, μία συμπεριφορά που μάλλον θα στοιχίσει εκλογικά σε όλες τις μάχες του κόματος!!

Και παρά το γεγονός ότι το έχουν δηλώσει πλέον δημοσίως με τον πλέον εμφαντικό τρόπο, το κόμα ψάχνει για την ..."κότα με τα χρυσά αυγά" εις δόξαν της παραπολιτικής του παρασκηνίου και της ...καμαρίλας!
Και αν υπάρξει καμία καραμπόλα, (λέω), θα βγούν τα ...δρεπανηφόρα άρματα και θα χυθεί πολύ αίμα στην ασφαλτο των ...εκλογών...
Αλλά να τους συμπεριφέρονται σαν ..αποπαίδια, αυτό ειναι απ τα ανήκουστα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου