Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Κάποιανού γάιδαρο χαρίζανε και τον κοίταγε στα ...δόντια!!

Αφωνοι έμειναν οι "ανθρωποι" της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας οταν κατά την συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του ΟΛΝΕ τους είδαν να διαφωνούν και να διαπληκτίζονται μεταξύ τους, κυρίως τους κους Γουρνή και Πασβαντίδη για το τι μέλει γενέσθαι με τα υδατοδρόμια και για κάτι ..υπογραφές!!

Αντί να έχουν συζητήσει στο ΔΣ του ΟΛΝΕ και να έχουν αποφασίσει για σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια η οποία θέλει να χρηματοδοτήσει με 1.500.000 ευρώ για την δημιουργία υποδομών των υδατοδρομίων (οπως ακριβώς εχει γίνει παλαιότερα για το λιμάνι του Κυμασίου), αυτοί έχουν πνιγεί σε μια κουταλιά ...νερό!!
Αποτέλεσμα της συνάντησης ήταν "να τους διώξει ο Φάνης" (αυτό και αν είναι) και να τους ζητήσει να επανέλθουν με συγκεκριμένες προτάσεις και αποφάσεις!
Εδώ ισχύει η παροιμία "καποιανού γάιδαρο χαρίζανε και τον κοίταζε στα δόντια"!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου