Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Αγαπητέ Φάνη, διάβασε το με προσοχή!! Τι ψηστήρι έπεσε και με τα άλλα δυο μαγαζιά, την κεντροδεξιά ΝΔ και τον κεντροαριστερό Σύριζα,που καίγονται να μην τους κόψει ψήφους το κεντρώο Κινάλ.

Φοβερά πράγματα. Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο αριστοκράτης πολιτικά τίποτας σύντροφος Παύλος Γερουλάνος. Μια επιλογή με ζωηρά ερωτηματικά. Που κολλάει ο τύπος που έσκασε μύτη επί ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και από το πουθενά έγινε, άκουσον, άκουσον, υπουργός πολιτισμού. Τόσο στη ξεφτύλα έχουν οι πρωθυπουργοί και τα πιο σοβαρά πόστα. Ο συγκεκριμένος Γερουλάνος επόμενο να περάσει και να μην ακουμπήσει, όταν ήταν τόσο αλαζονικός που σνομπάριζε και το υπουργιλίκι του.

Η κυρία Φώφη με τι φόντα φιλοδοξεί να ξανακάνει πρωταθλητισμό το ΠΑΣΟΚ; Επειδή μετα τις πολλές... αλλαγές, διάβαζε συμφορές, άλλαξε και το όνομα του κινήματος. Του ηρωϊκού κόμματος των Κουτσόγιωργα, Τσοχατζόπουλου, Παπαντωνίου και σία.
Αντιληπτό ότι ο Γερουλάνος δεν έχει καμιά τύχη. Τότε το άτομο γιατι... επανέρχεται σε χώρο, της πολιτικής, με τον οποίον επί της ουσίας δεν είχε ποτέ σχέση και επαφές; Ποια είναι η διαπλοκή στο έργο και που... βρίσκεται ο Γιωργάκης. Τι ψηστήρι έπεσε και με τα άλλα δυο μαγαζιά, την κεντροδεξιά ΝΔ και τον κεντροαριστερό Σύριζα,που καίγονται να μην τους κόψει ψήφους το κεντρώο Κινάλ.
Ένα είναι σίγουρο. Και με τη δεδομένη ήττα του ο Γερουλάνος θα βγει κερδισμένος. Δεν θα έχει την ευκαιρία να φτιάξει την Αθήνα, όπως λέει, αλλά θα ξανακάνει ντου στη σέντρα. Και θα είναι στην αναμονή να τσιμπολογήσει αυτό που του υποσχέθηκαν στο μαγειρείο που θα γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου