Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Παράταση καταβολής φόρων για τους πλημμυροπαθείς του Μαντουδίου



Την παράταση της καταβολής φορολογικών υποχρεώσεων για τους πολίτες που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στο Μαντούδι, αποφάσισε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ.

Η ανακοίνωση του ΥΠΟΙΚ

Για τη στήριξη των πολιτών οι οποίοι επλήγησαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις και τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στο Μαντούδι Ευβοίας μετά την 29.09.2018, με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, λαμβάνονται τα παρακάτω μέτρα:
- Παρατείνονται μέχρι και την 01.04.2019 οι προθεσμίες καταβολής των βεβαιωμένων οφειλών των φυσικών και νομικών προσώπων και οντοτήτων με κύρια κατοικία ή εγκατάσταση (έδρα) στις Δημοτικές Ενότητες Κηρέως, Ελυμνίων και Νηλέως του Δήμου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που λήγουν ή έληξαν από 29.09.2018 μέχρι και την 01.04.2019. 
Έως την ίδια ημερομηνία και για τις ίδιες οφειλές και πρόσωπα, παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων/διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών.
- Αναστέλλεται μέχρι και την 01.04.2019 η πληρωμή των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων την 29.09.2019 οφειλών, των ανωτέρω προσώπων και οντοτήτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου