Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!! Τους ..διέσυρε πολιτικά και εκλογικά για να πετύχει τον σκοπό του!

Από χθές το βράδυ, Βάκα και Μπάκας ειναι πλέον πολιτικά εκτεθιμένοι αφού έπεσαν στο ...λάκο που τους έστησε ο Ζεμπίλης σαν ...πρωτάκια, για να πετύχει(υποτίθεται) τους στόχους του που είναι "να πετάξει" εκτός βουλευτικού ψηφοδελτίου την Ελ. Βάκα!!
Εφτασε δε στην πλέον απαράδεκτη πολιτική ενέργεια "να τους βάλει ως υποψηφίους Δημάρχους σε ψηφοφορία μεταξύ των μελών της παράταξης εν ...αγνοία τους" χωρίς καν να τους ανακοινώσει το αποτέλεσμα το οποίο διέρευσε(!!) μέσω διαδικτύου!! (21 Βακα-4 Μπάκας!!)
 Ομως το σκηνικό χάλασε όταν σήμερα "επεσε πάνω στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας Καθαροσπόρη" που του καταστρέφει το ...διαβολικό σενάριο που πήγε να στήσει!!
Και για λόγους αξιοπρεπείας και πολιτικής δεοντολογίας τόσο η Βάκα οσο και ο Μπάκας πρέπει με ανακοινώσεις τους να καυτηριάσουν αυτή την συμπεριφορά του ...ανθρώπου που με συνέπεια υπηρέτησαν 8 χρόνια και αυτός τους συμπεριφέρθηκε με απρέπεια για να πετύχει τους στόχους του!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου