Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα, 2 Αυγούστου 2021

Ερωτηματικά για το υψηλό κόστος της κηδείας του πρώην!! (ακούστε)


Το ύψος των 11.000 ευρώ για τα έξοδα της κηδείας του Σπανού δημιούργησε ερωτηματικά και ...μουρμούρα!!


Χωρίς να καταθέσει αναλυτικό εξοδολόγιο, η Δημοτική αρχή ..."πέρασε " το ποσό στην τροποποίηση του προυπολογισμού όταν τα έξοδα της αντίστοιχης κηδείας του Στ. Μαργαρίτη δεν ξεπέρασε τις 4.000 ευρώ!

Ομως θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε το εξοδολόγιο με πρωτοβουλία της Δημοτικής αρχής, αφού όλοι σχεδόν οι σύμβουλοι ...μουρμουρίζουν χαμηλόφωνα και μόνο ο Β. Σταματούκος ερώτησε φωναχτά!!

Ακούστε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου