Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Γιατί καθυστερεί η ανακοίνωση ημερομηνίας του πλειστηριασμού;

Σε μεγάλη ταλαιπωρία έχουν υποβληθεί οι εργαζόμενοι της σωληνουργίας πρώην Τσαούσογλου, καθώς μετά την πτώχευση και τον ορισμό του σύνδικου, το έτος 2015, δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για τον ορισμό της ημερομηνίας του πλειστηριασμού, καθώς οι καθυστερήσεις είναι τεράστιες και αδικαιολόγητες.
Υπενθυμίζεται ότι, η διαδικασία του πλειστηριασμού θα γίνει με τον παλαιό Νόμο, ο οποίος προκρίνει τους εργαζόμενους όσον αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων τους σε σχέση με το Δημόσιο, τους πιστωτές και τις τράπεζες. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι οι 30 περίπου εργαζόμενοι, θα αποζημιωθούν για τα δεδουλευμένα τους, καθώς διεκδικούν μισθούς 60 μηνών περίπου.
Το ερώτημα που προκύπτει είναι, για ποιο λόγο, από το 2015, δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες ώστε να προχωρήσει ο πλειστηριασμός, γεγονός που σημαίνει, καθυστέρηση για τους εργαζόμενους όσον αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων τους και επιπλέον έξοδα όσον αφορά τους ανθρώπους οι οποίοι εργάζονται προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες πτώχευσης που θα οδηγήσουν στον πλειστηριασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου