Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ!!

''Ο άντρας μου δεν είναι ομοφυλόφιλος'' υποστηρίζει η κυρία προέδρου, μάλιστα με τρόπο που θαρρώ προσβάλει τους gay. Δεν κατάλαβα. Άλλο να λές δεν είμαι οπαδός της Μαρσέιγ, υποστηρίζω την Παρί. Είμαι χορτοφάγος, δεν τρώω ούτε ψάρι, όχι είμαι φανατικός κρεατοφάγος.

Η κυρία Μπριτζίτ, για να κάνουμε ταμείο, από τον περασμένο Απρίλιο συμπλήρωσε αισίως τα 65 της χρόνια. Ο δε σύζυγος της, ο πρόεδρος της Γαλλίας ακόμα δεν έκλεισε τα 41 του. Αφού, λοιπόν, η κυρία αναφερόμενη στον Εμανουέλ ισχυρίζεται πως δεν είναι ομοφυλόφιλος, άρα ομιλεί για σεξ, ας μου επιτραπεί το ερώτημα: Έρχεται σε κατάσταση συνουσίας με τον σύζυγο;
Αν πράγματι στην ηλικία της η... σέξυ Μπριτζίτ συνεχίζει να προκαλεί σεξουαλικά τον Μανώλη, τότε ο σύζυγος της είναι ανώμαλος. Έχει τη δική του διαφορετικότητα. Αυτό λέω εγώ. Μια τέτοια σχέση, μάλιστα συζυγική, όχι γκομενική, την κατανοώ μόνον ως πλατωνική.
Ένα ξέρω. Από τότε που στήθηκαν οι θρησκείες ο gay που δεν αντέχει την πίεση της κοινωνίας, δεν αισθάνεται δυνατός να την αντιμετωπίσει, κρύβει την ομοφυλοφιλία του σε δυό ''οχυρά''. Στο ράσο και στο γάμο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας είναι gay. Με σύζυγο την γριά Μπριτζίτ ένα από τα δύο είναι: Ή ανώμαλος ή ανέραστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου