Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Αλα ντάλα της χελιδονούς το γάλα.....

Εχουν ...πνιγεί σε μιά κουταλιά νερο τα "στρουμφάκια" (που το θυμήθηκα) για την υποψηφιότητα του κόμματος στο Δήμο Χαλκιδέων, και ο καθένας ανάλογα τα ...συμφέροντά του λέει το μακρύ του και το κοντό του!

Κατ αρχήν να τους θυμίσουμε τι έχει δηλώσει ο Μητσοτάκης (συνέντευξη Θεσσαλονίκης) για τις εκλογές του Α' βαθμού Αυτοδιοίκησης:

“Δεν υπάρχει η ίδια ανάγκη στήριξης προσώπων αντίθετα, στις εκλογές του πρώτου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας για την ανάγκη χειραφέτησης των τοπικών κοινωνιών και την ανάγκη επίσης, τα κόμματα σταδιακά να απομακρύνονται από τις λογικές των χρισμάτων και της στήριξης, ώστε να εκφραστούν οι τοπικές κοινωνίες.

Αρα το κόμμα δεν εμπλέκεται στις υποψηφιότητες των Δήμων!

Επειδή όμως τα κόμματα μπορούν να εκφράσουν την στήριξη τους σε υποψηφίους (θεμιτό) ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ!

Γκέ-γκε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου