Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Ο Κούλης και ο ...μπούλης!! (δείτε τα πρώτα σχόλια)

Συνάντηση με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό τον οποίο θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στις αυτοδιοικητικές εκλογές είχε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο γραφείο του στη Βουλή.

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος, ο Πρόεδρος της ΝΔ του ευχήθηκε καλή επιτυχία τονίζοντας ότι η υποψηφιότητά του δείχνει ότι ακόμη και πολύ νέα στελέχη, όταν έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία στην αυτοδιοίκηση, μπορούν να διεκδικούν τις κορυφαίες θέσεις της.
(από διαροή της Πειραιώς)

Δειτε τα πρώτα σχόλια....

Epaggelma kratikodieti
Πρόεδρε το κενο που θα αφήσει η απουσια του ανηψιου σου στην περιφερεια θα ειναι πολυ μεγαλη!!!! Γι αυτο Πρόεδρε αυτα τα τοσα ικανά στελέχη σαν τον ανηψιό σου που εχει δοκιμαστη με τοσο μεγαλη επιτυχια .Θα πρεπει να διεκδικήσει μια πιο κορυφαία θεση. π.χ.Του βουλευτή η του δημάρχου της Αθηνας. Υ. Γ. Αληθεια που ηταν περιφερειάρχης? (χαχαχαχα)
Σταύρος
Ο Σπανός αντικειμενικά είναι φαβορί. Αλλά αυτό ας πούμε ότι είναι υπό συζήτηση. Το να καταλάβει, όμως, η Μπατζελή θέση καλύτερη από την 4η, το δίνει το στοίχημα με απόδοση 158 προς 1. (Έλεος...)

Φανή
Ποιος Σπανός; Η Μπατζελή θα κάνει περίπατο στη Στερεά Ελλάδα. Ακόμα και οι νδούδες και οι τσυριζαίοι Μπατζελή θα στηρίξουν. Άρε πρόβατα. Σας δουλεύει ψιλό γαζί ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου