Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Σφίγγει ο ...κλοιός γυρω από τον Καθαροσπόρη! Ομως....

Απ τη μιά τα ..."Παγώνια" που ζητούν ...εξηγήσεις, και απ την άλλη στη ΝΔ αρχισαν να "βγάζουν" ασημαντότητες στο κλαρί με αντιδράσεις για την πιθανή υποστήριξη της παράταξης (εάν γίνει) υπο τον Βασίλη Καθαροσπόρη, έχουν αρχίσει και σφίγγουν το ...λουρί γύρω από τον Αντιδήμαρχο Εργων!
Ομως...

Ξεκινώντας από την Νέα Δημοκρατία που έχει πάθει vertigo σχετικά με την υποψηφιότητα στον δήμο Χαλκιδέων "υπάρχει καλλίτερη πρόταση από αυτή του Βασίλη Καθαροσπόρη;" Εισπράτουν το "σφυγμό της γαλάζιας ...κοινωνίας και όχι μόνο;
Υπάρχει άλλο στέλεχος που έχει συνδέσει το ονομα του (οπου και αν ειναι) με την νίκη στις εκλογές;
Εχουν άλλο στέλεχος με την εμπειρία και την δυναμική στην διοίκηση και την κοινωνία σαν τον Καθαροσπόρη, για να εμφανίζεται το κόμμα "ζαλισμένο" μετά την μετάθεση Σπανού στην Περιφέρεια (λες και αν κατέβαινε στη Χαλκίδα, με τον Καθαροσπόρη απέναντι θα κέρδιζε) οταν έχει την καλύτερη λύση (και από αυτή του Σπανού) μπροστά του!!
Απ την άλλη, στο στρατόπεδο του Παγώνη, καλό θα ειναι να διατηρήσουν την ...ψυχραιμία τους, διότι χωρίς τον Καθαροσπόρη σήμερα θα ήταν αντιπολίτευση. (για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν ήτανι και ευκολο να τουμπάρεις ένα 10% από τον πρώτο γύρο)
Και οι ...Παγώνηδες γνωρίζουν πολύ καλά ποιός ...έφτιαξε την "τούμπα"!!
Υπομονή και ψυχραιμία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου