Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ για την Κατ. Μπατζελή


Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κινήματος Αλλαγής Στερεάς Ελλάδας που συνεδρίασε σήμερα 1/10/2018 με θέμα τις επικείμενες εκλογές 2ου βαθμού Αυτοδιοίκησης κατέληξε στην ακόλουθη απόφαση:

«Αποφασίζουμε ομόφωνα την πολιτική στήριξη της Κατερίνας Μπατζελή ως επικεφαλής ευρείας  αυτοδιοικητικής παράταξης  που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Η κ. Κατερίνα Μπατζελή είναι πολιτικό στέλεχος πανελλαδικής  εμβέλειας , ευρύτατης αποδοχής και αναγνωρισιμότητας, με σημαντική πολιτική εμπειρία υπηρετώντας με επιτυχία σημαντικούς ρόλους στη Ευρώπη και την Ελλάδα ως  Ευρωβουλευτής, βουλευτής Φθιώτιδος και Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
Είμαστε βέβαιοι ότι με την Παράταξή της, που θα εκφράσει ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες, θα συνδιαμορφώσουν ένα νέο, σύγχρονο αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόγραμμα για την Περιφέρεια, που θα εγγυάται την ολοκληρωμένη στήριξη και ανασυγκρότηση όλων των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων την δημιουργία ίσων ευκαιριών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.  Η ανασύνταξη των παραγωγικών δυνάμεων και η οργάνωση των αναγκαίων συνεργειών και των συνεργασιών είναι το μεγάλο ζητούμενο για την υλοποίηση ενός  αναπτυξιακού οράματος που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο προόδου και ευημερία για την Στερεά Ελλάδα.
Έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα ότι  η κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας θα αγκαλιάσει την υποψηφιότητα της κ. Κατερίνας Μπατζελή και της Παράταξης στην οποία θα είναι επικεφαλής.
Παράταξη ανοικτή σε όλους εκείνους που εγγυώνται  και πιστεύουν στην ασφάλεια των πολιτών, στη δημιουργία, στη διαφάνεια, στη συλλογικότητα, στην εμπιστοσύνη στους θεσμούς, στις αξίες της Δημοκρατίας και της πολιτικής αυτονομίας της Περιφέρειας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου