Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

ΝΕΑ ΚΥΖΙΚΟΣ Θα μετριάσουν το πρόβλημα με ασφαλτοστρώσεις

Νέα συνάντηση θα έχει από βδομάδα η επιτροπή των κατοίκων της Νέας Κυζίκου για να γίνουν συγκεκριμένες οι παρεμβάσεις του δήμου στο οδικό δίκτυο της περιοχής που εδώ και χρόνια ειναι χωματόδρομοι με πολλά προβλήματα ιδίως τους βροχερούς μήνες του χειμώνα!

Ο Αντιδήμαρχος έργων Βασ. Καθαροσπόρης τους εξήγησε ότι το πρόβλημα δεν ειναι η ασφαλτόστρωση αλλά τα έργα αποχέτευσης και ομβρίων που πρέπει να προηγηθούν, όμως θα ασφαλτοστρωθούν κάποιοι κεντρικοί δρόμη για να μετριαστεί το μέγεθος του προβλήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου