Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Απ. Γλέτσος "O κουμπαράς της περιφέρειας είχε 190 εκατ. για το πρόγραμμα ανάπτυξης 25 δήμων. Ο κ. Μπακογιάννης ήθελε το 70% αυτών των χρημάτων να πάει στον Ασωπό. Τα χρήματα που προορίζονταν για 25 δήμους."


Εδώ και καιρό ο Απόστολος Γκλέτσος έχει εκφράσει την επιθυμία του να κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μετά από την πορεία του στο δήμος της Στυλίδας. Μάλιστα, στο άκουσμα ότι ο Κώστας Μπακογιάννης θα θέσει υποψηφιότητα στην Αθήνα, ο δήμαρχος και ηθοποιός δήλωσε πως «κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ».

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, δήλωσε πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, στις επόμενες εκλογές, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το έργο του σημερινού περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ο κ. Μπακογιάννης να φύγει από την περιφέρεια για να διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων, ο κ. Γκλέτσος, μιλώντας σε ραδιοσταθμό, δήλωσε πως είναι «πανέτοιμος» να βάλει υποψηφιότητα για την περιφέρεια.

Όπως είπε, «ο κουμπαράς της περιφέρειας είχε 190 εκατ. για το πρόγραμμα ανάπτυξης 25 δήμων. Ο κ. Μπακογιάννης ήθελε το 70% αυτών των χρημάτων να πάει στον Ασωπό. Τα χρήματα που προορίζονταν για 25 δήμους. Είναι τελευταίος στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ. Όποιος εκλεγεί τον Μάιο πρέπει να απορροφήσει ένα τεράστιο ποσό που δε μοιράστηκε εδώ και 5 χρόνια στους Δήμους. Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ».

Μιλώντας για τις εκλογές, ο κ. Γκλέτσος τάχθηκε υπέρ της απλής αναλογικής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου