ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Ογκοδέστατη δικογραφία 200 και πλέον σελίδων κατά του Προέδρου του ΟΛΝΕ!!

Την παρέλαβε την Πέμπτη το μεσημέρι στο γραφείο του από την Πταισματοδίκη και καλείται να δώσει εξηγήσεις!!

Είναι η πρώτη μεγάλη δικογραφία ,που όπως σας είχαμε αποκαλύψει από καιρό θα έφθανε στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος την παρέλαβε ωρυόμενος μέχρι του σημείου να γίνει αντιληπτός από ολους τους εναπομείναντες υπαλλήλους στον ΟΛΝΕ!!

Μάλιστα την υπόθεση έχει χαρακτηρίσει σύμφωνα με πληροφορίες ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ο αρμόδιος Εισαγγελέας και εντός των επομένων ημερών καλείται να καταθέσει απολογητικό υπόμνημα και εξηγήσεις για τα γεγονότα και τις πράξεις που αναφέρονται στη δικογραφία!!

Στο δικόγραφο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων "οι καταγγελίες Πασβαντίδη και και του πρώην Γ.Γ. Χρήστου Λαμπρίδη Λαμπρίδη, η γνωστή υπόθεση Γέρου και της εταιρείας BRINKS".

Είναι η πρώτη από τις πολλές που αναμένεται να .."παραλάβει" ο Πρόεδρος όπως έχουμε αναφέρει με τις επόμενες να είναι μεγαλύτερες και σοβαρότερες!

Ηδη τον Νοέμβριο είναι κατηγορούμενος για την "υπόθεση Ρόγκα" για συκοφαντική δυσφήμιση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου