Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΥΒΛΟ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ!!

Ξέρουμε ελληνικά. Δεν ξέρουμε και αρνούμεθα να μάθουμε... πολιτικά. Ελληνικά, λοιπόν, τι θα πει ''Πόθεν''; Θα πει ''Από που''. 

Και ''Πόθεν έσχες'' στα ελληνικά θα πει ''Από που τα έχεις'', αυτά που δηλώνεις ότι έχεις. ''Έσχες'' είναι ο αόριστος του ρήματος ''Έχω''.
Γεμίσανε οι σελίδες και πήξαμε στα σχόλια και τις εκπλήξεις γιατί κάποιοι βουλευτές και πρώην υπουργοί έχουν τα άντερα τους, σε ακίνητη και κινητή περιουσία. Κατ' αρχήν δεν είναι προς κατηγορία επειδή κάποιοι είναι χοντρά ματσωμένοι. Μέσα σ' αυτούς και αριστεροί, όπως τέτοιοι θεωρούνται οι συριζαίοι. Γελοιότητες και λαϊκισμοί.
Δεν είναι ύποπτος όποιος έχει κομπόδεμα. Είτε τα βρήκε από την μαμά και τον μπαμπά, είτε τα κέρδισε με τον κόπο του. Και ο κατά δήλωση του αριστερός δεν είναι ντροπή να έχει κάνει πακέτο. Και δεν είναι υποχρεωμένος ούτε να... απολογηθεί επειδή είναι κονομημένος, ούτε θα βοηθήσει την κοινωνία, αν αρχίσει τις φιλανθρωπίες.
Το ζήτημα είναι που τα βρήκαν τα τρελά που δηλώνουν κάποιοι κύριοι. Αν μιλάμε για Πόθεν Έσχες. Είναι δικηγοράκος ή άνεργος και δηλώνει τόσα στις τράπεζες, τόσα σε μετοχές, τόσα σπίτια. Σύμφωνοι, δεν κρύβει ούτε ένα τούβλο πεντοχίλιαρα, ούτε μια πέτρα μαντρότοιχου. Πόθεν έσχε δεν το ξέρουμε. Δεν τον υποχρεώνουν να μας το... εξηγήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου