Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΛΝΕ Μιά ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να ...σκάσει, και οι κυβερνητικοί ..ξύνονται!!

Με πολλές παρατηρήσεις έφτασε επιστολή στον ΟΛΝΕ από το υπουργείο για άμεσες διορθωτικές ενέργειες για τον προϋπολογισμό του 2020 αλλά και για την τελευταία αναμόρφωση του 2019!!

Με τα νούμερα να μην ..βγαίνουν σύμφωνα με αυτά που κατέθεσε στο υπουργείο ο μέγας οικονομολόγος Ανδρέας Παπανδρέου, χωρίς εισήγηση της διαλυμένης οικονομικής υπηρεσίας και με την ψήφο των ...αβανταδόρων του συμβούλων!!

Κάνει πληρωμές και άλλες πράξεις χωρίς να έχει πάρει τις εγκρίσεις από το υπουργείο οπως προβλέπεται από τον νόμο, πράξεις που εκτός οτι είναι άκυρες είναι και παράνομες, και κάνει ότι του κατέβει...

Το ίδιο είχε ξανακάνει πριν καιρό όταν είχε στείλει κατευθείαν στο τυπογραφείο απόφαση του ΔΣ που αφορούσε τροποποίηση τιμολογιακής πολιτικής ενώ δεν είχε πάρει πρώτα οπως προβλέπεται τις απαραίτητες εγκρίσεις από τα υπουργεία..

Ειναι του …γιατρού η κατάσταση.

Φαντάζει τρομακτικά δύσκολο να καταφέρει να ορθοποδήσει τον οργανισμό η επόμενη διοίκηση με τόσα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί και εξακολουθούν να συσσωρεύονται.

Απορίας άξιο είναι τι κάνει η κυβέρνηση και οι κυβερνητικοί βουλευτές του νομού;;

Μέχρι και η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε επίσημη ανακοίνωση που "αδειάζει" τον πρώην "λάθρα διορισμένο" εκλεκτό της κο Ανδρέα και με άμεσο τρόπο ζητάει από την κυβέρνηση (τρολάροντας την) να παρέμβει ορίζοντας νέο πρόεδρο και μέλη ΔΣ (αφού οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση έχουν ήδη παραιτηθεί τα 4 μέλη)έτσι ώστε να σταματήσει η ''κατρακύλα'' !!

Σε τέτοιες περιπτώσεις που υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες και ενδείξεις για μη χρηστή διοίκηση,οπως ρητά αναφέρει ο νόμος,η παρέμβαση όφειλε να είναι άμεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου